Uhvaćen pit-bull u Velešićima
0
Pas koji je preplašio dječaka bit će eutanaziran
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da DODIKA treba eutanazirati lako vam je bespomocne
Pit bull pusten,pa dobro je dijete proslo mogao ga je zaklat.Misle li pronaci vlasnika? Nije losa ideja da i njega skupa sa psom eutaniziraju.U vecini zemalja ova vrsta psa je zabranjena .
treba sve kerove pobiti.....
dabogda pogrijesio s tim misomorom,pa ti i mama i sestra i kcerka zasladile kafu s njim mjesto secera bje.dnice jedan zao.stali
Pa nije dozvoljeno ni agresivno ponasanje ljudi, a zasto bi bilo dozvoljeno agresivnim zivotinjama da hodaju gradom. Ne znaci ako volis zivotinje da treba MEDVJEDA pustiti u grad. OVO NIGDJE NEMA!!!!
Ovo sto se desava po gradu je uzas. Ne postoji ni jedan normalan grad po kojem bez nadzora lutaju copori pasa. Psi su bukvalno podivljali od neuslova, kolju se medju sobom i napadaju ljude. Licno sam cula od g. Pasica iz AV -MAU da su djeca za njega zvijeri i da su ljudi cudovista na dvije noge. Covjek ima definitivno nekakve teske traume i zreo je za neuropsihijatrije. Mislim da neko ko voli zivotinje mora voljeti i djecu i ljude. Ovo je cisto prepucavanje ovog udruzenja i opcina, a djeca su izgleda za njih kolateralna steta. Pasic je napravio svoj improvizovani azil za pse odmah do skole na Cengic Vili, tu ih hrani svakodnevno, u parku je razbacao neke stare krpe i jorgane u na kojim spavaju. okolo su razbacane kosti i smece. Svi ti psi su bukvalno divlji, jako veliki i opasni. Terorizira cijeli kvart i djeca ne smiju sama ici u skolu. Napadaju najcesce djecu ali su vec odavno poceli napadati i odrasle, narocito kada zahladni totalno podivljaju. Volim zivotinje ali ovo je dno dna!
gadovi odvratni dabogda vam eutanizirali cijelu familiju.lahko vam je na zivotinje,probajte eutanizirati nekog kriminalca.pas nikada ne napada bez razloga,a ako je taj djecak iz saobracajne skole onda nije ni cudo
Treba napraviti azil i rijesiti to, a ne na ovakav nacin dolaziti do rjesenja, nije kriv taj pas sto ga je gazda najurio iz kuce? Azil je pravo rijesenje!
pit bullovi sami po sebi nisu opasne zivotinje. oni postanu agresivni usljed krvnickog tretmana koje dobijaju od svojih gazda idiota. bilo koja rasa ce postati agresivna ako se prema njoj vlasnik ponasa kao sto se ponasaju prema pit bullovima. bolje bi bilo da nadju ko je vlasnik pa da ga opale po dzepu, kao i one koji maltretiraju svoje pse
Poruka svim ovim koji bi trovali misomorom pse,nadam se da vasa djeca naci taj misomor i dobro se najesti ;)
tipicno za velesice. hodaju copori pasa svaku noc oko kuca. posebno ljeti. ne mozes s mirom kuci doci u pola mraka. pola ih dolazi iz pofalica. treba to sve safatati i u prihvatiliste na kastraciju
Ja bih prije pobila ove bezdušne vlasnike koji kad im se prohtije puste svoje pse na ulicu... Jadni psi... Meni je iskreno zao zbog ovih stvari sto se desavaju na ulicama... A nek je bivšim vlasnicima na njihovu dushu to sto rade...
U ovoj zemlji bi trebalo da se donese zakon da se registruje svaka osoba koja drži pit bula i u slučaju da ga samo tako izbaci na ulicu, pronaći i kazniti vlasnika a ne psa.
fuj, gadite mi se :S zivotinje su bolje od ljudi, bar od ovih ovdje \"ljudi\"!
Auuuuuuuuuu av ava av auuuuuuuuuu vau vau !!! vauvau vauvauvauvauvu!!!! grrrrrrrrrrrr vauvauvauvuvua!!1111111!!!!1
Stvarno steta,jer taj pas nista nije kriv,vec treba pronaci vlasnika.Jeli neko zna postoji li mogucnost posvjanja tog psa?
Samo prosipate iz šupljeg u prazno, evo nešto konkretno kome smetaju psi. Da budemo jasni meni ne smetaju i nisam imao loših iskustava sa lutalicama do sada, ail za ove što kukaju da ih treba pobiti, iscjeći i ostalo evo rješenje: 1. Kupite 1 kg mesa bez kosti 2. Kupite mišomora (otrov) 3. Meso isjećete na kocke i pomješate sa mišomorom 4. Komadiće postavite oko kontejnera za smeće u noćnim satima Investicija cca 15km (sa troškovima goriva) Učinkovitost cca 80 % Eto dosta šuplje ako Vam baš toliko smeta poduzmite nešto.