Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to brjnamine, pametnice. :)
Ih da je kakva ciuvava ili pekinezercic, spašavali bi ga ovi iz mjau mjau av av hrok hrok udruzenja al pošto je BRNJO neka saceka malo. Bravo Brnjo kralju.. :D
To nije tacno. Vidi se da si bosnjak. Glup si kao istiniti vicevi o nama. Spasio sam vise pasa da se isele iz ove drzave nego sto ces ti ljudi na ulici vidjet, i svi su mjesanci da veci nisu mogli biti.
Pa i ti si Bošnjak samo sto te mati laže da ti je babo epruveta konjino!!! I nisu Bošnjaci u vicevima nego Bosanci kretencino neartikulisana! Reci mi jednu stvar, to me interesuje... Šta ti kaze mati kad joj gurnem?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Brnjo se sad sigurno ubrljo :) Daj mu gazda mesine kakve :D
Vazna vijest, bravo klix samo nas filujte ovako bitnim vijestima
Ovo i jeste vžna vijest, jedan život je spašen, a što je najvažnije život ide dalje i idemo svi u nove pobjede.
Nije nevazna vijest, jer su i životinje stradale u ovim poplavama.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ceko bi brnjo jos 5 ,nije brnjo budala.
Debeli cukojle :)
...živi bili, obijica :)
Ne mogu da vjerujem sinoc citam na facebook objavljeni dokumenti kako je Nikšic u februaru ove godine potpisao da se sredstava namjenjena za spašavanje i zaštitu od prirodnih katastrofa ukupno skoro 40 miliona prebaci na njihove tekuće potrebe?? Jel ovo istina? Evo link https://www.facebook.com/ostavkeodmah?hc_location=timeline imaju fotografije Odluka sa Nikšićevim potpisom na dnu!
Jast istna je što te to čudi.Ove godine u buđetu federacije za poplave i elementarne nepogode nije izdvojena ni jedna marka čista"o"Mlasu imprimanja pa su i to uzeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)