Komentari (813)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo prosipanjeee priče..
BEĆO BEĆARINA.... NEMA OD NJEGA HLJEBA ...
zakasnili ste, gotovo je. nestalo je bosanskih bošnjaka braće srba i hrvata. umrli su po ko zna koji put od prevelike evropske i srpskohrvatske ljubavi. ali ima turskih bošnjaka. eno vam ankara pa tamo gledajte sad.
😂😂😂🤣
Dodik se pre godinu dana iščlanio iz ove organizacije sa komentarom da članarina na godišnjem nivou iznosi MILION evra. Ovo je jedna velika sprdačina. Klasična balkanska šemica. Ti njima pare oni tebi podršku, a glupi narod se loži i misli da beli svet stoji iza toga.
Denis ima najvise sanse za pobjedu, treba biti realan i priznati to
Samo Denis Becirovic!
Samo Denis Becirovic!
Samo Denis Becirovic!
Samo Denis Becirovic!
Samo Denis Becirovic!
Samo Denis Becirovic!
Samo Denis Becirovic!
Samo Denis Becirovic!
Najbolji kandidat za predsjednistvo,svaka cast i do pobjede aBd gospodine Becirovicu