Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametnom dosta! Ovo je samo jos jedna od nacionalistickih predizbornih aktivnosti! Vjerovatno ce ih biti jos! Paljenje vjerskih objekata ce prestati kada zavrse izbori!
vidis da cetnici iz beogada znaju ko da su ovdje, bas kao u ratu ubij i zapali pa reci da su muslimani !!!
Sačekaj Đelmo uviđaj, nemoj ko slon u prodavnici stakla, možda i nije podmetnuto, a šta onda Đelmo?!
Izmislice Srbi nesto…
Pa postavite slike, nije supa crkva, da su muslimanski ekstremisti izazvali pozarb sigurno bi zapalili crkvu a ne supu.Sta bi ih moglo sprijeciti, pijani pop ili popadija???Cetnicka ujdurma!!"
...a koji će im kuratz crkva u sarajvu? i onak govore da serva nema u sarajvu, od svih turčina ovi srbi su naj smješniji
Sad se našlo podematat kad su zbor, referendum, a nije se palila u ratu ? Mrš stoko vlaška bezobrazna licemjerna. Iskreno nadam se slijedeći put da će izgoriti.
pa dan-dva prije požara tu se pijancilo i puštale pjesme sa dna kace, sada lafo neko podmetnuo požar. Pa koga ti lažeš pope *ebo te otac,jos pokušavaš da podigne tenzije *ebo ti pleme alkoholičarka !!!!!!
Bas! Ruglo u sred grada. Ispred crkve postavili satore, pjevaju pjesme Cece, Stoje itd., okrecu raznjeve .... Kao da su na nekoj livadi.. Bas onako prostacki. A na stranu sto se sve to desava ispred vjerskog objekta!
@SIRRALEX ne bi oni meni u sred Sarajeva cecu pustali sigurno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzalud se nadaš. Biće da je nestalo struje u crkvi, pa dobri Bošnjaci (kakvi i jesu kroz istoriju), ponijeli fenjer da vjernici ne budu u mraku, jedan se sapleo i fenjer mu ispao iz ruke u pravcu crkve. I krenuo da gasi požar, ali se zajebao, jer je u buretu na kojem je pisalo voda, zapravo bio benzin. Jbg dešava se.
De nam onda objasni kako su dobri Vlasi porusili sve dzamije u Banjaluci… da se nije neko sapleo, pa munara po munari padala kao domine?
@Truttan Jbg nisu bili dobri "Vlasi", već loši. Ne znam koja je poenta rušenja vjerskih objekata.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uzalud se nadaš. Biće da je nestalo struje u crkvi, pa dobri Bošnjaci (kakvi i jesu kroz istoriju), ponijeli fenjer da vjernici ne budu u mraku, jedan se sapleo i fenjer mu ispao iz ruke u pravcu crkve. I krenuo da gasi požar, ali se zajebao, jer je u buretu na kojem je pisalo voda, zapravo bio benzin. Jbg dešava se.
jel i vi kad sa zemljom sravnite sve i jednu dzamiju gdje ste krocili... jel i to za "jbg desava se" ?
@maximus75 Ima duplikat ovog komentara, gdje sam već rekao svoje mišljenje o rušenju vjerskih objekata. To nije djelo kojim bi se bilo ko trebao ponositi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
prije par dana tu se tefericilo, da nije ko frcno cik pa vatra tajila....
@Ronex nemam pojam kad se desio pozar a znam da je teferic bio neki dan. ronex nemoj da vrijedjas bilo koga svak ima pravo na svoj zivot i da vjeruije u ono sta zeli.
Hoće ko i rušenja 1000 džamija u Srpskoj od prije 26 godina. Nezavisnoj, svojoj pravnoj državi. Pa nije vam ovo Niš gdje se uz džamiju u plamenu pjevaju crkvene pjesme i igra i slavi.
Ovo ime djelmo mi nekako muslimanski zvuci ....a paroH...kad zavrse izbori to nikoga nece interesovat...
Prime smo samo placali jednu partiju a sada sve i Jos ove prodavace magle...i nema se...Pa kako ce bit???platis 3x Minister,popove,hodze,.......