Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dalibore, tebi i tvojoj maloj zajednici od srca zelim dobro zdravlje, mir, slobodu i slogu, da srećno slavite 🍷🎄🎁 Stećan Bozić!
bosnjacki sam..."mala srbska zajednica"...:)...krajina..koja je 1900 imala 70% srbskog stanovnistva danas ima oko 2-3% srba....no bosnjacima i to predstavlja proglem...sistematski s eruse srbska groblja,spomenici i sve sto podsjeca na srbe.....zato je bosnajcima i tih 3% srba previse....zato srbi moraju svojim zivotima braniti republiku srpsku jer je ona jedini garant da nece biti pobijeni i protjerani...sa bosnjacima i hrvatima ne treba imati posla...samo distanciranje...
@TrojkeSaDrine Ako vječito budeš gledao ljude s nacionalnim predznakom, onda ćeš kroz cijeli život imati problema.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Svim pravoslavcima sretan Bozic,a trolovi svih vjera odjebaus!
Ovi što prduckaju i zameću mržnje te prave smutnju, priželjkuju krv, ratovanje, protjerivanje, osvetu, pozivaju se na ratno-huškačke elemente iz poganih 90ih su pi4ke koje su rat vidjeli na igricama i tv-u, a rat koristili za pljačkanje i lični interes, neka se napuše volovske karine! Zlo rata nije sastavni dio ljubavi prema naciji i vjeri!!!
velikim teretom...
Sretan Božić svim bosanskim pravoslavcima, da ih još puno dočekate u miru, zdravlju i krugu porodice !!!
ja jos nisam procitao na vijestima da je neko bacao u bihacu ostatke hrane ili pivske flase na crkvu.
sretan ti Bozic pope . Vidimo se na Una regati sljedece godine
Svi bi se trebali UGLEDATI na grad Bihać, jer je to grad tolerancije i suživota što se rijetko gdje može naći u Bosni i Hercegovini. Svugdje gdje sam bila, samo gledaju da podmetnu nogu jedni drugima.
gdje god bosnjaci cine vecinu, nema tenzija. problemi nastaju tamo gdje srbi cine vecinu. ali bosnji nikad dosta genocida
@Istinereporter Srba više nema u Bihaću jer su sami otišli iz njega. Srba je prije rata u Bihaću bilo 18%, malo si pretjerao s brojkama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bosnjacki sam..."mala srbska zajednica"...:)...krajina..koja je 1900 imala 70% srbskog stanovnistva danas ima oko 2-3% srba....no bosnjacima i to predstavlja proglem...sistematski se ruse srbska groblja,spomenici i sve sto podsjeca na srbe.....zato je bosnajcima i tih 3% srba previse....zato srbi moraju svojim zivotima braniti republiku srpsku jer je ona jedini garant da nece biti pobijeni i protjerani...sa bosnjacima i hrvatima ne treba imati posla...samo distanciranje...
@Istinereporter ..zavisi iz kog ugla gledas...zasto bi ubijanje i protjerivanje 200-300 000 srba iz krajine bio genocid ako bosnajcima i hrvatima nije sudjeno naprimjer ni za jasenovac...a za hiljade jama da ne pominjem...moras biti svjestan da vatikan podrzava ubijanje srba i da ce oni koji ubijau srbe biti od njih zasticeni....kako pre 100 godina tako i danas.....zato se moramo organizovati i cuvati ledja jedni drugima....
Pope cuvaj se ti- ako nisi "njihov"-ode glava-Santic,pa onaj jedan Srbin, radio u Mup-u ili opcini!? To su "merhametlije"!
Mir Boziji Hristos se rodi svima koji danas slave
Jel nenic bio slavni komandant petog korpusa?
ne mogu da vjerujem pa zar djikani ne tvrde kako su svi pravoslavci poklani i sve crkve unistene? kako je ovo onda moguce?
@pro et contra pa 100 ih je prezivelo u Bihaću izgleda