{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Parlamentarna komisija usvojila zbirno mišljenje o revizorskim izvještajima

F
12.11.2012. u 17:21
0
0
Parlamentarna komisija usvojila zbirno mišljenje o revizorskim izvještajima
0
Parlamentarna komisija usvojila zbirno mišljenje o revizorskim izvještajima
Na današnjoj 17. sjednici Komisije za finansije i budžet Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Sarajevu usvojeno je Zbirno mišljenje o revizorskim izvještajima finansijskog poslovanja institucija BiH za 2011.godinu s prijedlogom zaključaka i prilozima koji čine jedinstvenu cjelinu, saopćeno je iz Parlamentarne skupštine.
Zbirno mišljenje Komisije ima četri priloga: mišljenje o izvještajima finansijskog poslovanja institucija s revizorskim pozitivnim i pozitivnim mišljenjem s isticanjem predmeta, devet pojedinačnih mišljenja o izvještajima s negativnim, mišljenjem s rezervom i mišljenjem s rezervom uz isticanje predmeta, kao i preglede najčešće identificiranih nalaza pri reviziji i ponavljanja nalaza revizije određenih budžetskih korisnika za period od 2009. do 2011. godine.

Usvojeni su izvještaji o izvršenoj reviziji učinka o temi "Višegodišnja kapitalna ulaganja institucija BiH“, “Upravljanje voznim parkom u institucijama BiH“, kao i Devetomjesečni finansijski izvještaj Ureda za reviziju institucija BiH na dan 30.9.2012., koji je sačinio Ured za reviziju institucija BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: