{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Parlamentarna komisija usvojila zbirno mišljenje o revizorskim izvještajima

F
12.11.2012. u 17:21
0
0
Parlamentarna komisija usvojila zbirno mišljenje o revizorskim izvještajima
0
Parlamentarna komisija usvojila zbirno mišljenje o revizorskim izvještajima
Na današnjoj 17. sjednici Komisije za finansije i budžet Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Sarajevu usvojeno je Zbirno mišljenje o revizorskim izvještajima finansijskog poslovanja institucija BiH za 2011.godinu s prijedlogom zaključaka i prilozima koji čine jedinstvenu cjelinu, saopćeno je iz Parlamentarne skupštine.
Zbirno mišljenje Komisije ima četri priloga: mišljenje o izvještajima finansijskog poslovanja institucija s revizorskim pozitivnim i pozitivnim mišljenjem s isticanjem predmeta, devet pojedinačnih mišljenja o izvještajima s negativnim, mišljenjem s rezervom i mišljenjem s rezervom uz isticanje predmeta, kao i preglede najčešće identificiranih nalaza pri reviziji i ponavljanja nalaza revizije određenih budžetskih korisnika za period od 2009. do 2011. godine.

Usvojeni su izvještaji o izvršenoj reviziji učinka o temi "Višegodišnja kapitalna ulaganja institucija BiH“, “Upravljanje voznim parkom u institucijama BiH“, kao i Devetomjesečni finansijski izvještaj Ureda za reviziju institucija BiH na dan 30.9.2012., koji je sačinio Ured za reviziju institucija BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: