Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/story/2360/Kolekcionar+srpskih+glava+bruka+za+BiH%21.html
NATO je sacica razbojnika sa atomskim ganom, kako kaze Hladno Pivo. Daleko im kuca, jos bolje da ih nema na planeti Zemlji jer su nastavljaci Hitlera. Danas podrze jednoga, sutra drugoga, ali oni otmu sto oce.
Ova serbska genocidasica \"ana trisic-babic\" je prodavala oruzje ABiH-e sa ratnim zloccincem ( jovanovicem MUP-genocidna tvorevina), preko Crne Gore...a sigurno da je dosta od oruzja ABIH-e dala agresorskoj serbiji i gennocidnoj tvorevini...!!!
Genocidasica ana trisic babic, koja je cettnik i koja je glavna za tim koji pregovara sa NATO-m...?!!!
krizari??? jel ti stvarno mislis da krizari vladaju svijetom? svijetom vlada onaj ko ima najvise u dzepu.. je-be se njemu koji si ti q-rac.. krizar si al dzaba ti opet si sirotinja..a ti se sirotinjo ponosi tudjim dzepom !!
BICE KAKO KAZU KRIZARI crknite vehabije
Dosad su napadali ako imate slucajno naftu, ili rijetke minerale, a odsada napadaju ako imate dobre trebe ili cevape itd.....