Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je mire, najgluplji su ovi što pišu u množini, kao da svaki čovjek nema glavu za razmišljanje
Pa ako je ranije bio Bosnjak ili Hrvat daj sad drugog ...daj ba samo kompromis ...svaka cast ovoj Našj stranci koja obecava jednu politiku koja nece kociti reforme i svasta nesto....Moramo naprijed a ti heheheh glupane sto je bilo bilo je ..Zaboravit necemo , ali moramo dalje za ime nase djece...
Joj likova, vi mislite da je narod glup, kao vi bili usvojili bi?? Kako kad nece S.r.b.i ! Sad kao fol vi neku gradjansku opciju ma joj isti ste ko i danisov film, neko nas zavadio i mi se pobili, umjesto pravim imenom nazvati: AGRESIJA SR.B.I.J.E I HR.V.A.T.S.K.E NA BIH I NEUSPJELI POKUSAJ UNISTENJA B.O.S.N..JA.KA!!