Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno ali istinito. Zapoceli smo proces Pridruzivanja i Stabilizacije ranih 2000-tih dok su se Srbija i Crna Gora jos koprcale u sopstvenom blatu, sad smo zavrsili u rangu s Kosovom...
Polučili ovaj Čović i PEnis ogromne uspjehe u svom mandatu ! Doduše Čović niakda niej azhtijevao vezivanje BiH sa Kosovom, nego samo sa Srbijom , pa kako god da bude. A prekjučer su bile vojne vježbe Srbije Bjelorusije a danas već stigla Putinova droca da drži predavanja BIH parlamentu.
Sadik Ahmetović iz sela Podgaj kod (čitaj "od") Srebrenice,govori ko je u čijem rangu?Kosovo je brže izgradilo preko 100km autpouta dok mi naš Vc (čitaj WC) gradimo već 22 godine.Ti i svi koji sjede u tom parlamentu,trebate svako jutro sa Bismilom ustati i poljubiti grb BiH (koji bi vam morao biti iznad kreveta),jer jedino u ovakvoj karikaturi od države možete biti u zastupnici paralmenta i primati enormne plate o čemu ste u ex Yu mogli jedino sanjati.Pa vama je ovdje Džennet.
Hajmo referendum da zamijenimo nase politicare sa nekim EU timom. Koji ce nam klinac ovi ministri, predsjednici, predstavnici i ostala bagra. Nikakvog napredka sa njima. Pa nek ovi is EU kroje zakone kako hoce. Ovi nasi ne znaju ni jesu dosli ili posli.
Pa ko je kriv za to nego vi politicari lopovi. Izbjegavajuci EU stitite svoje interese i lopovluk. Vi ste jedini kojima ide u korist da nikad i ne udjemo u EU, jer necete moci hapati kao sada.
Kosovo je za nas EU mi smo na nivou Konga i Dzibutija nebih da vrijedzam Kongo ali...
Polučili ova Čović i PEnis ogromne uspjehe ! Doduše Čović niakda niej azhtijevao vezivanje BiH sa Kosovom, nego samo sa Srbijom , pa kako god da bude. A prekjučer su bile vojne vježbe Srbije Bjelorusije a danas već stigla Putinova droca da drži predavanja BIH parlamentu.
Hakala i ti ovdje ucesnik od samog pocetka te stoga nemas puni prava da pricas.Dok ti je krava SDA primicala dovoljno mlijeka sve si aminovao a sad kad je malo prisusilo poceo si da ucis kako se rice
SDA mafija HDZ mafija SNSD mafija sve nas je srozala mi smo zahvaljujuci njima postali crna rupa evrope
ne sekiraj se, sad ćemo na jesen opet za iste glasat :D
Kosovo je ispred nas. Imaju 3 senatora porijeklom albanaca koji guraju ih, lobiraju kod drugih bez ijedne pare da moraju uletjati, i garantuju im sve. Imaju i Albaniju i oni mogu i sa i berz Evropske Unije , samo se ujedine za sta vec pritiscu Evropsku Uniju i azu ako nas necete ovako mi cemo se ujediniti i 100 godina nas drzite u izlolaciji al bit ce kako kazemo mi albanci a ne vi. Bas ih briga.
Ne vrijedjaj kosovo, konj kao ti moze biti u parlamentu samo drzave kakva je BiH..
Nekad smo mi bili svašta nešto , pa nam obećavaše 100000 radnih mjesta i na kraju dobismo k...c.
Zakazana NESJEDNICA.
Praznik zakazan.
Pa sa "parlamentarcima" poput tebe cudno je da uopste i postojimo!
"....a sada smo na nivou Kosova" you wish...
Uvijek smo bili na nivou Moldavije al su nas samo lagali da bi nam dali nadu.. Sad nam ni to ne žele dati zbog lopova političara
Pa dokle cete vise, da vam j............