Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv SDA, SBB, HDZ ; SNSD i PUZIGAČA , pa vi NA IZBORINA gledajte ko vam uzima pare !
Data je saglasnost za ratificiranje više međunarodnih sporazuma i ugovora. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kad se radi o zaduzenju, vidi se tko je za, a tko protiv.Zna se i zasto.Pola nama licno u nase djepove, a druga polovica za namjere.Blago nama sa nasim politicarima.
Smjena vlade i uhljeba pod hitno!
Bagra lopovska !!!
Dodik je ezan nazvao "arlaukanjem", njegove Laktaše je pogodilo nevrijeme. Zukkerberg je dopustio da ljudi negiraju Holocaust, pa mu je vrijednost dionica pala za 150 milijardi dolara. Nisam sujevjeran, ali što bi Ridjobrki rekao " Allah dragi najbolje zna".
ma ja a zante borcima govorit i ebat sve sto su blokirali. nama je dobro ovce jedne futave. :)
E vala ste se naradili za svoje "plaćice", dosta je, što jest jes' ... Serite se po narodu, tako mu i treba 👔👏🐑👏🐑👏🐑
Jel se glasalo i za tekst himne "jedna si jedina" i za sporazum sa IZ? :-)
SDA je HDZ-u prepustila sve resurse južno od Ivana i zažmirila na neplaćanje poreza. Za to vrijeme su vlastitom narodu uveli neofeudalni sistem u kome se produktivno stanovništvo i sirotinja neselektivno i masivno gule radi dobrobiti vlastitog stranačkog budžetarijata.
Vlada Federacije odlučila je bošnjačkoj sirotinji uvesti porez na doznake iz dijaspore. Za to vrijeme najveći poreski dužnici su propale stranačke firme u vlasništvu iste te , banditske SDA Vlade. Zapadna Hercegovina je neformalno oslobođena plaćanja poreza. Jer SDA budžetlije su najvažnije.
Još jedan dokaz da su pljačkaši i otimači , ubice i dileri iz SDA i SBBa jedna te ista ggoovna!!