{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SATIRA
/
Parlamentarac primljen u bolnicu zbog napada grižnje savjesti

11.6.2013. u 15:56
481
61
Parlamentarac primljen u bolnicu zbog napada grižnje savjesti
481
Parlamentarac primljen u bolnicu zbog napada grižnje savjesti
Foto: Ilustracija
Novi protesti građana koji traže hitno donošenje Zakona o jedinstvenom matičnom broju uzeli su svoju prvu žrtvu. Bh. parlamentarac, čije se ime čuva u strogoj tajnosti, primljen je u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu u popodnevnim satima zbog iznenadnog napada grižnje savjesti.
"Bh. parlamentarac, čije ime vam za sada ne možemo otkriti, stigao je u Kliniku urgentne medicine pri svijesti, ali u teškom psihičkom stanju zbog napada grižnje savjesti. Nakon pregleda, pacijent je umiren sedativima, zatim hospitaliziran i njegovo stanje je stabilno. Do pronalaženja uzroka ovakvog stanja, pacijent će biti u izolaciji kako ne bi došlo do eventualnog širenja zaraze", izjavila je za medije Biljana Jandrić, glasnogovornica KCUS-a.

Prema izjavi koju smo dobili od očevica koji je pozvao Hitnu pomoć, sve je počelo dok je parlamentarac gledao kroz prozor okupljene građane. Nakon pola sata počeo je da saziva svoje kolege i govori im: "Pa ljudi dragi, ovo je sramota. Hajmo zakazati hitnu sjednicu i dogovoriti ovaj matični broj. Mene je više stid rođenu familiju u oči pogledati".

Nedugo nakon inicijalnih znakova grižnje savjesti, zaštitari su ovu osobu izolovali od ostatka osoblja do dolaska Hitne pomoći. Prema informacijama koje nam je poslao izvor koji se nalazi unutar zgrade Parlamentarne skupštine BiH, kabinet u kojem se napad desio odmah je zapečaćen, a u pripremi je hitna sjednica na kojoj će se raspravljati o nabavci vakcina po hitnom postupku kako bi napadi grižnje savjesti ostali na ovom jednom slučaju.

Za sada nijedan klub poslanika, kao niti jedna stranka ne žele komentarisati ovaj slučaj niti priznati da je nesretni poslanik član njihove stranke.

Sadržaj ovog teksta je parodija/satira i sve navedene informacije su izmišljene.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: