Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahah....pa ovi hajd sto pisaju I seru po narodu, sad evo poceli silovati zdrav razum. Sta je sljedece, jel da nas doslovno naguzite sve redom.
SDP/SBB/SDA/HDZ NE SAMO STO NISU DOVOLJNO POSTENI PA KRADU, NEGO I NEMAJU ZNANJA I DOVOLJNO POSTENJA DA GRADE AUTOCESTU KORIDORA 5C. ZATO PREDLAZEM MORATORIJ NA DALJE ZADUZIVANJE I GRADNJU KORIDORA 5C, DOK NE DODJE DOVOLJNO POSTENA VLAST KOJA CE GRADITI AUTOCESTE OD KREDITA I TO PO NAJPOVOLJNIJIM MOGUCIM CIJENAMA KILOMETRA, A NE PLACATI IZBORNE KAMPANJE KAO STO TO RADE SDP/SBB/SDA/HDZ. SORRY, NISTE ZA TO NI POSTENI NI SPOSOBNI!
@drinskyCCCC mi vam na Rudonji Laktaskom nimalo ne zavidimo , bez obzira kilika su govna nasi
subjektivni razlog je da ste svi idioti, a objektivni....ne pada mi na pamet
NI subjektivno, a ni objektivno termine gradnje ovi bilmezi ne mogu znati jer se njih ne pita već EBRD i EIB.
Majke vam se nahebem fasisticke svima
Godisnje nam se vise kilometara noktiju nadogradi nego sto autoputa naprave
Upravo tako je i komunistička partija obrazlaga prije neg se rasu !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/52422/ponistene_obaveze_firma_nbi_curic_chiji_vlasnik_je_ivica_curic_ne_duguje_porez.html
Bojim se da ce SDA dozivjeti istu sudbinu kao SDP na proslim izborima. SDP bi mogao ojacati a nova politicka snaga olicena u replici Hrvatskog "Mosta" bi mogla odnijeti lavovski dio izbornog plijena na sledecim izborima. Prevedeno na bosanski: SDA odlazi u osmogodisnju mirovinu od naredne godine.
Usljed khmmm šrblh hamziga ha ..radovi ce da kasne
Grlo grlo.. alergije neke.. mora da je polen
Ni jedna studija opravdanosti izgradnje autoputeva u Protektoratu nije dokazala isplativost njihove gradnje. Zašto se ondamgrade ? Preko velikih investicija najlakše se peru pare. Do sada izgrađeni kilometri nisu povećali zaposlenost, produktivnost, veće plate itd ali se jesu strani automobili dobro prodavali i izvučen je ogroman kapital iz BiH.
Federalni parlamentraci traze od Federalne vlade jasan plan, rokove i precizne... WTF, a gdje je tu vijece ministara, EIB, ERB, MMF. 'Ta ce tu Fadil. Nema ceste bez kredita i tacka. Entitetske "Autoceste" i "Autoputevi" su samo izvodjaci u trenutku kad vijece ministara obezbijedi novac od gorepomenutih financisjkih institucija. Evo vam svima rjesenje: Usvojite nove akcize na drzavnim nivou od 10 Feninga. "Pobunjenici" ce to progutat, pare ce brzo leci a Autoput ce se nastaviti graditi.
ma hajde bola... nek ostave do izbora... ionako ce godina za cas proci... do tad cemo mi samo citati i slusati suplju pricu i govoriti kako necemo glasati za SDA & co... gutaj i reci bit ce bolje (al u qrcu)...
REALNO, IZGRADILO SE STO SE IZGRADITI MOGLO (GOVORIM O KORIDORU 5C), SVE JUZNO OD TARCINA NIJE ISPLATIVO I NECE BITI NIKAD. DODUSE SDP JE NAMJERNO OSTAVIO PROMAJU U JP AUTOCESTE FBIH BLAGAJNI, NIJE PRIPREMAO NISTA NOVO I TU SMO GDJE SMO. ZADUZIVATI FBIH ZA NEISPLATIVE DIONICE PO HERCEGOVINI, SRAMOTNO I POGUBNO. GRADITI ISPLATIVE DIONICE IZVAN KORIDORA 5C. KRENITE OD AUTOCESTE I DUPLE ELEKTRIFICRANE PRUGE TUZLA - SARAJEVO. GRADNJA PRUGE I AUTOCESTE ISTOVREMENO CE POJEFTINITI PROJEKT.
ZNACI AKO TREBA AUTOCESTOVNI MOST, JEFTINIJE CE GA BITI NAPRAVITI ISTOVREMENO MALO SIREG TAKO DA NA NJEMU MOZE BITI I DUPLA ELEKTRIFICIRANA PRUGA. ZNACI UBITI JEDNIM UDARCEM DVIJE MUHE. PA HRVATSKA DALMATINA NEMA DOVOLJNO PROMETA ZA ISPLATITI SE, A KAMOLI PUSTI KRAJEVI HERCEGOVINE CIJA POPULACIJA JE VECINOM OTISLA NADNICARITI I PLACATI POREZE HRVATSKOJ I ZAPADNIM ZEMLJAMA. KO CE VAM OTPLACIVATI KREDITE IZ BUDZETA KOJI SE PUNI PLACANJEM POREZA ZA NEISPLATIVE DIONICE PO HERCEGOVINI?
UGLAVNOM, SDP/SBB/SDA/HDZ NE SAMO STO NISU DOVOLJNO POSTENI PA KRADU, NEGO I NEMAJU ZNANJA I DOVOLJNO POSTENJA DA GRADE AUTOCESTU KORIDORA 5C. ZATO PREDLAZEM MORATORIJ NA DALJE ZADUZIVANJE I GRADNJU KORIDORA 5C, DOK NE DODJE DOVOLJNO POSTENA VLAST KOJA CE GRADITI AUTOCESTE OD KREDITA I TO PO NAJPOVOLJNIJIM MOGUCIM CIJENAMA KILOMETRA, A NE PLACATI IZBORNE KAMPANJE KAO STO TO RADE SDP/SBB/SDA/HDZ. SORRY, NISTE ZA TO NI POSTENI NI SPOSOBNI!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu napravili trotoar to je za njiha golema investicija.
Obecase 2017 godinu kao veliki BOOM u izgradnji. U cijeloj 2017 nije 100 metara puta napravljeno, KARAULU vec 20 godina prave ne mogu zavrsit, otvorili 1/3 puta pred izbore, ostatak ce pred naredne izbore 2020
Formula za takvo nesto ti je vrlo jednostavna. Broj stanovnika, broj vozila, dnevni promet i sve ti je jasno, koridor 5C juzno od Sarajeva se treba prestati graditi za neka druga vremena. OK je graditi isplative dionice koje imaju promet, medjutim sta oni (ne)rade, oni zaduzuju FBIH za dionice za koje unaprijed znaju da nikad nece biti isplative, dok im se oko Tuzle po obicnim cestama drnda i po 17 000 vozila dnevno po pravcu? Sramota.
No comment, svaka je suvisna .