Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakon o akcizama (namet na vilajet) je vrijedniji od svih zakona. Uzme se od građana mjesečno pola milijarde i bogte veselio.
@uzap02 Ovo je kriza Protektorata koji je uveden 1992. kada je ukinuta Republika BiH.
Ali su zato ukinuli zateznu kamatu radnicima na plaću a ostavili 12% da mogu uzeti od tih istih radnika. Većih budala i idiota nema niko na svijetu što mi imamo. Imamo se čime ponositi!
A topli obrok sto su smanjili? Svaki dan svi radnici primaju manje od 2 do 8 KM, vec godinu dana i nikom nista...
Dok ne bude izborno zakona ništa od federacije. Daboga se svakom ruka osušila ko 2018 bude glasalo za SDA i HDZ, krava mu nosila mlijeko u prahu, a hodži žena rodila crnca !
Polako Fadile, gdje si navro? Biće, polako...za 2-3 mandata, rješićemo, ha ja. Al' ajd da hitno rješimo ove zakone za guljenje kože sa narodnih leđa, a ostalo ćemo kasnije...nešto mi šteka klima u audiju, valjalo bi to novo uzet!
To su vam SDA i HDZ glasaci omogucili, gospodo parlamentarna. A ti stoko sitnog zuba suti i trpi
ignorise narod zivot u ovoj vukojebini, a sto to politicari koriste je sto je noooorod dozvolio...
Dok je ulizica imat će mo ovakve na vlasti još mnogo godina. Hrvati su največe ulizice, slijede ih Bošnjaci pa onda Srbi tu i tamo ali večina jeste. Otprilike ovako razmišljaju pred izbore "Vidi me jesam lipjep/a samo me primi.... poslije izbora vidime jesam gladan/na i jadan/na." "Nevalja vlast jer me nije primila" blablabla........
Ne mogu da stignu od posla!!!!Nisu mašine,šta bi htio narode jel da glasaš za nas a da ti mi radimo,ma ne može.
Smrdljiva fasistcka banda na vlasti u okupiranoj Republici bH polako od Bosne prave Siriju. GLASALI STE GLEDAJTE. Kada vam pocnu padati bombe na vasu djecu i vas bit ce kasno. NIJE DODIK SAM NITI ON SAM MOZE OVAKO NESTO RADITI. RADI SE O DOGOVORU MULTI-CETNIKE BANDE FASISTA koji dans vladaju okupiranom Republikom BH kako bi trajno ostali na vlasti u svojim gazama i getoima i zadrzali opljackano. Narode ako encete da vam se desi ono sto se desava u Sriji obavezno morate maknuti sa vlasti bandu
na slijedecim izborima formirajte nove gradjanske stranke (ignorisite pro-srpski GS) i dovedite ih na vlast, vratite gradjanski legalni Ustav Republike bH, svidjalo se to sljedbenicima ratnih zlocinaca Milosevica i Tudjamna ili ne. Radi se o tome ili cete vi pobjediti i Bosna opstati i poraziti tu bandu koja se povampirila poslije Titove smrti i zeli srusiti Bosnu i nastaviti genocid ili i vas i Bosne nece biti.
u federaciji ste slobodni da radite sta zelite i da dovodite na vlast ako treba i Bozu Vrevu ali preskocite Republiku Srpsku . Zivjela Republika Srpska , jedina slobodna teritorija u okupiranoj Evropi ...
foadil zna :)
Trebamo pobiti kompletan HDZ , SDA i SBB ... smrskat hina da ni zub ne ostane od njiha
dobro jutro i tebi...............izostavio si SDS i SNSD
@ogledalce jesam namjerno , federalni parlament je u pitanju ))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)