Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda parlament ne radi, ali zato ambasade Slovenije, Njemačke, Austrije rade punim kapacitetom ;)
@UkruhKrajiski - e vala ova ti je ekstra !!!!
SAMO VI I DALJE BIRAJTE KOMSICA I SLICNE PA SADA KULAJTE, NEMOZE SE DRUGOM BIRATI A OCEKIVATI DA VAS TI DRUGI POSTUJU
Amel Tuka je živi dokaz
Podrzao ik ridjobradi i ono krme iz laktasa. Kakvo je pitanje ko ih je podrzao?
profesor šlajdranja@ Guzi te Jugosloven Dragan Čović a ti umislio da te prca Veliki Željko Komšić!
Ovi sto pisu da su bosnje glupe i da je Covic za sve kriv sami su taoci vlastitog uma jer ne znaju dali bi prije piskili ili kakili jer za svoje neuspjehe okrivljuju druge..da budemo realni kakav je ustav takav se mora postivati zasto bi bio na stetu od nekih naroda..ako je neko vecina to mu ne daje pravo da nekoga bojkotuje, da mu bira predsjednika, da odlucuje u njegovo ime..
Treba to sve rastjerati i dati izbjeglicama u Bihaču da budu tu Žalosno
Tako Ž.K. , najveći bh patriota, brani državu.
Znaci, nece primati plate do novog saziva Parlamenta FBiH?
Samo pakovati kofere. Nema ovdje hljeba.
da imam mogucnosti otisao bih vani raditi a vas nehljebe i parazite nek slusaju vase ovce
vi ne morate nikad raditi ali zato ce narod raditi u Njemackoj, Sloveniji, Austriji, Svedskoj, Svicarskoj,... sto dalje od vas nehljeba i parazita
I sve što zaradis potrošiš u BIH To mi je najveća muka
HDZ ima strasnu moc, brawo!!!!
A bem ga sta je sa prijevremenim izborima očigledno se ovi ne mogu dogovoriti pa da biramo ponovo ne može država čekati cetri god da se ovi dogovore
Sile Osovine{ SDA, DF, HDZ, SBB, A-SDA} u borbi protiv Saveznika { SDP, NS, NIP}. Istorija se ponavlja, a zna se ko je na kraju pobijedio , Saveznici i opet ce.
@SimpleRed 300.000 glasova odvedenih u opoziciju da sad mogu naprdivat
@virus1...Ne moze u koaliciju onaj ko nema nikakvih dodirnih tacki u viziji BiH u buducnosti.Jedni je zele kao gradjansku, modernu,demokratsku, clanicu EU i NATO-a. A drugi je zele podijeljenu na tri male drzavice sa sultanom, knezom ,banom dozivotno na vlasti i pripojenu Euroazijskom bloku { Rusija ,Kina...}.
DF i SBB uz svog prirodnog vođu SDA
Pa uvijek se prvo napravi struktura i postave se odgovorni na pozicije pa se onda zasjeda. Pa nije to bosanski lonac.Ubaciš sve pa neznaš što će ispasti. politika treba plan i dogovor. svaki dan koji se potroši najviše škodi nama bošnjacima. neka hrvati biraju svoga predsjednika a srbi svoga. to je njihova odgovornost. kojoj budali je smao palo napamet birati drugom narodu predstavika
@sova_club zahvaljujem na razumjevanju, to je projekat a lik koji je odabran ni nakon dva mandata nije ništa uradio a i u tom periodu je bilo problema da se ne priča (bar onih problema koje Bošnjaci danas smatraju problemom), ali sad je šteta već učinjena sad su otvorena vrata preglasavanja i 2 na 1 što se nije trebalo desiti, umjesto da se svi podjednako jačaju i da uvjek bude 3 na istom godine prolaze u prepucavanjima ko je šta nekad uradio a za budućnost se ništa ne radi.
Sova club@ Emoj sova u njih reis vodi glavnu rjec Djamijska politika