Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Fadilu što nam je otvorio oči, sutra idem pogasiti sve račune i štedne knjižice u banci i kupujem kartu u jednom pravcu u Njemačku.
Zato nema akciza od 110% na duhan, 40% na gorivo,...Ima samo PDV od 12% do 20%
Nacrt je toliko dobat da ga nisu podrzali ninsindikati a ni poslodavci. Ovim zakonom se na ustrb i jednih i drugih pune bisage uhljeba. Sa obzirom da oni imaju tu stopu od 20%, samo ce povecati playe da na ruke bude isto
Uvo ce se uvijek desavati dok jednim ljudima dajete pravo da vam ovo rade.. vi radite..trudite se.. a oni samo pisu zakone da vam uzmu
Hajmo ih rušit'!!!!!!!!!
Registrovati firmu u Brčko distriktu, barem jebavati FBiH nekoliko mjeseci/godina. Ljepota. Sve se na crno može. Inspekcija dođe jedino ako si 100% uredan da vide zašto to radiš.
Vlast prvo treba da donese zakon o porijeklu imovine i zakon o oduzimanju nelegalno stecene imovine. To ce biti znak da vlast nesto radi. Tek nakon toga ostale zakone donositi. Bez toga zakona je jasno da je vlast korumpirana skupina kriminalaca.
Ja odjavljujem sutra MojaTV, štedim struju, zatvaram glupe i skupe račune u banci, vozim više bicikl (da štedim gorivo) i gledam gdje ima na crno išta kupiti. Neka se jebu u Fadil i Bakir pa nek njih dva pune budžet. Ja neću!!!!
Uhvate divljaci Bošnjaka u džungli i ubace ga u kazan da ga skuhaju. Pitaju ga ima li posljednju želju. - Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima. - Šta? - Imate li vi SDP i SDA ovdje? - Nemamo! - Imate li HDZ? - Nemamo! - Imate li SNSD i SDS? - Nemamo! - Imate li Radom za boljitak, HSP, SBIH, PDP, SBB? - Nemamo! - Pa od čega ste podivljali, mamu vam vašu???
poslat ce mu bake blindiranu skodu da ga spasi 😂😂😂
Koristite bitcoin.. zaobidjite sistem.. mogu vam samo muda duvat
Crkli daBogda
Aferim.