Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović je hinja.
Ovdje je moguce sve probleme otkloniti samo jednim potezom, a to je rjesavanje presude Azre Zornić. Ona kaze: ja nisam Bosnjakinja, Srpkinja, Hrvatsica niti "ostali", ja sam gradjanka Gradjanska drzava, jedan covjek i jedan glas. Niti jedan Ustav u Evropi ne poznaje konstitutivnost naroda i ostalih, jer je to izmisljen termin specijalno za BiH.
SDA je postala zlocinacko-kriminalna organizacija koja je ponizila Bosnjake lizanjem cmara vrhovnom skutoru Covicu. Mi to necemo zaboraviti
SDA pristaje na Coviceve ucjene i izmisljanja nekakvih izbornih jedinica, sto je jednako unistavanje BiH. SDA je nesto najgore sto se moglo desiti BiH, puno gori od HDZ-a jer HDZ radi za interese skutora, dok SDA radi PROTIV interesa Bosnjaka :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Muslimani neće biti Ostali nego državotvorni narod u BiH.
I ustavni sud BiH usvojio prijedlog da se u Domu naroda FBiH BLOKIRA FBIH neograničeno dok HDZ ne bude prezadovoljan ! KAO KOMPENZACIJA DODIKU za ono što Bošnajci neće morati slaviti krsnu slavu Srpske, SADA ĆE GA MORATI PUŠITI HDZU svakom priliko. Odluka je donešena po urneku odlučivanja CIKa o Srebrenici. Tu niko nije ugrožen. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/41546/sb_saznaje_ustavni_sud_bih_donio_odluku_po_apelaciji_boze_ljubica_izbor_hrvatskih_delegata_diskriminatoran.html
Svaka cast. Mada sumnjam da ce ista biti od toga jer cova the boss nece popustiti
Denisa za člana Predsjedništva 2018. godine!
Ako se izjasni kao Musliman !
Kakvi Romi i Finci? Treba ojačati poziciju Hrvata. Što jači Srbi i Hrvati to slabiji Muslimani. Muslimanima treba život učiniti nepodnošljivim dok ne polude i zarate ili pristanu na podjelu BiH.
Samo se u Mussolinijevoj Italiji i Hitlerovoj Njemačkoj čovjek nije mogao kandidovati na izborima radi pripadnosti druge rase, nacije ili vjeroispovjesti, bez obzira ima li on ikakvih šansi da pobjedi.Ja bi blokirao plate svima u parlamentu koji se protive sprovođenju ove sudske odluke, sve dok ne izglasaju suprotno.Ko ste vi (fukaro iz parlamenta koja se protivi ovoj presudi) da određujete može li se neko kandidovati na listama ili ne?
Muslimanima treba biti jasno da neće doći do realizacije presude Sejdić-Finci dok god se ne riješi pitanje neravnopravnosti Hrvata u BiH...
Tebi treba biti jasno da Bošnjake ne zanimaju cigani i jevreji, ako je uvjet za ulazak u EU da nam vi krojite kape, ne moramo nikada ni ući.
@Napacen Ne želiš da mi vama krojimo kapu, a upravo vi nam to konstantno radite preko izbora Komšića, nametanja u vlast tzv. "platforme" itd. Kolega ovako dalje neće moći ići. Voda je došla do grla, pa ili ćemo biti institucionalno ravnopravni ili ćemo proglasiti hrvatsku samoupravu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj osovine HDZ-SNSD kako štema ispotiha ! NEĆE HDZ I SNSD da izvrše presudu Sejdić Finci ! PA da budem neskroman JA SAM ovo savjetovao na klixu i eto ne prođe par dana prohvati to parlamnet. Samo da kažem da je SNSD još prije 4 godine pristao da se iz Ustava ukloni ono Srpski član u Srpskoj. Sada se izgleda predomislio ?? Naravno ništa od ove rezolucije ni za 3 mjeseca ali eto da Dragan više ne vodi kolo. PRNO JE U FENJER ! Sa jedne strane a Mile sa druge. :)
Pa to je program SDA -HDZ, otkud sad BEćirović u toj priči ? Haman hoće da IZVRNU FAHRU KO BEKANA I UBACE SDP za najdalje 3 mjeseca , pa se krenulo sa pripremama ! A šta kaže Finci ? Pa da je presuda odjednom postala o kršenju prava Hrvata a da ni na jednom to sudu nije utvrđeno a kamoli u Strasbouru ! A Bakir jedva čeka da raširi butine Draganu ! ZAto je i bilo ovo ćišćenje SDPa od kukolja tipa HAdžić, dekan Cizi itd. A HDZ i SDA su naravno nedodirljive od pravosuđa.
Opet pravite račun bez krčmara....Dragan i Mile su tate na BH političkoj sceni...ali znate vi to,samo jadnim bošnjama oči zamazujete...
a danas je usvojena i plata. niko nije bio protiv.
mogla bi malo sipa i u ovaj dom naroda uletit...naslo bi se i ovdje par pljackasa naroda...
haleluja!