Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, samo naprijed , SDP+SBB+HDZ+HDZ90+SNSD+SDS= buducnost BIH ide napijed
Ambiciozni planovi, rekao je, neće biti mogući bez rekonstrukcije Vlade, pa će vrlo brzo pokrenuti proceduru razrješenja ministara iz SDA, HSP-a i Narodne stranke Radom za boljitak te popunu njihovih mjesta u skladu s parlamentarnom većinom u FBiH.
Očekujemo da nekih 5.000 ljudi bude angažirano na izgradnji autoputa. Prema onome kako se to u pratećim djelatnostima reflektira, obično se to množi s dva ipo ili tri dodatno angažirana radnika, pa onda dobijemo brojku od 12 do 15 hiljada novih radnih mjesta
samo radite---- nema stajanja bravo !
Nikšić ne vjeruje da će poljoprivrednici imati razloga da postave šatorsko naselje ispred Vlade FBiH, a što su najavili za četvrtak, jer je u budžetu za narednu godinu ostalo 60 miliona maraka za poticaj poljoprivredi, a sa MMF-om je dogovoreno i da još 10 miliona maraka bude realizirano kroz terminale za takozvani \"plavi dizel\" te još tri miliona kroz Direkciju za robne rezerve za otkup strateških robnih rezervi i poticaj sjetve pšenice.