Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvadio mu neko svjecicu pa nije u voznom stanju.. pa ce sinu za 20 hiljada kupiti auto od 100 hiljadaa..i ja, da li ima neki pravilnik o javnoj imovini ???
pokvarili ga, sad ce ga prodat i sebi u dzep novac a novi ce se uzeti novcem od naroda :)
Nisu ga oni pokvarili, samo onesposobili da se proda nekom njihovom za sicu. Za 20 milja ce neko uzeti auto, "popraviti" i prodati ga za 150, i tako se izvlace pare.
Hahahaha pa cigani su za vas mila majka
Evo ja vam dajem 1000 KM pošto više i ne vrijedi 😂
Ja dajem 15000KM 062213202 AUTO SERVIS BMW M5 F90
Ovdje nesto ne stima!
530 xdrive 2021 jede malu djecu a prodaju ga za 17k
Pravo na licitaciju ima ko uplati 10%. A jel se vraca ti 10% ako ne uspijes kupit auto na licitaciji?
Želimo BMW Tomic da se očituje javnosti o ovome i da kaže javno šta nije uredu sa autom koje je staro samo 2 godine i pod garancijom je i da tačno navedu zašto auto ne mogu popraviti ili ne znaju ili je auto toliko loše napravljeno ili je neka prevara u pitanju.Evo ne bude li odgovora kontaktiracu direktno BMW i žalicu se kako uvaljuju loša auta,a kasnije objaviti i u njemačkim medijima.
Zato sto nece da zaposle vozace Koji su posteni, koji bi obnovili vozne parkove.25 godina u Sarajevu nisi mogao dobiti posao vozaca u minisrarstvu ili predsjednistvu, u vanjskim poslovima. Savjetujem vladu da zaposli mlade I srarije iskusnije ljude na mjesta sefova transporta,jer ce oni paziti vozila i nece krasti gorivo.I nece se ovakve stvari desavati da je auto godinu star neispravan.
Brate kurcenje level 1000 koda smo mi njemacka ili amerika da radimo javne prodaje auta koja su 1-2 god stara .. pa covjece to ne rade ni oni cak xD ... ispade mi imamo toliko da svake 2 god auto od 50 60 k uzimamo 100k ..
Danas na akti pisalo da je placen 329k a sada ga prodaju 17k Kakav kriminal rodjaci!
Garant slupan, jer ne moze se prodavati neispravan, obzirom da je pod garancijom
Ukoliko nije karambolian, auto ne bi smio biti ispravan, jer je pod garancijom. Ako je katamboliran, tako bi trebalo i da pise u oglasu , auto je
Nije u voznom stanju jer nije kljuc u bravi. Vozilo ispravno 100%. Neko ce ga uzeti i preprodati i zaraditi 3-4 puta vise. Kriminalan sistem😵‍💫
Ponudi ti i 100 hiljada dzabe ti je kad su oni vec odlucili kome ce se dati.
eee jeste ih poremetili sa oglasom hahahah
Nije menjano ulje, zakoči motor