Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je moguce da su politicari iz entiteta rs znali koliko je nerezidentnih stanovnika,kao i kada je mladen ivanic rekao da ce bosnjaka za 10 godina biti preko 50% :) nisu to mogli a ni smijeli znati,a ipak jesu,koje te informacije dostavio politicarima,a nije imao pravo i ovlasti, nije tesko zakljuciti...I opet klix nije stavio da je slika uznemirujuceg sadrzaja,klixe klixe :)
@vojvodamisic: Naravno da ce biti manje kada ste pobili 60.000 Bosnjaka i potrpali ih u primarne, sekundarne i tercijarne masovne grobnice koje ste potom zatrpavali eksplozivnim napravama i betonskim blokovima. Cestitam, prvi ste genocidni narod koji je patentirao tercijarne grobnice. Haj mrs sad, pseto đikansko.
@vojvodamisic Vidim da nisi shvatio sta je poenta ovoga sto sam napisao...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad se razni cobani sa upitnih obrazovnih institucija pocnu mjesati u statistiku i statisticke metode misleci da ce time uspjeti nesta promjeniti.Ovi iz RS su opet pokazali svoje lice prvo im je nudjeno da se samo ucini popis bez nacionalne i vjerske pripadnosti nisu prihvatili, sad kada vide da ce biti Bosnjaka vise nego sto su ocekivali jer su mnoge pobili, sad im nerezidentno stanovnistvo smeta, sad bi da malo mjenjaju definicije ko je rezident ko nije, ko ce se vratiti ko nece i tako dalje.
sa ovim mamlazima treba stvano imati zivce i izdrzati pritisak,ako radis kako ti zakon nalaze.
Salkiceva treba..
Deder nam recite koji zastupnici? Vlasi, znam kako se osjećate, Čovke više voli kladionice nego vas.
Samo da napomenem kakao je autor teksta malo izgubio živce "Ona kazala"; " donio odluku o rezultatima popisu." i dalje nisam mogao čitati jednostavno para po očima profesionalizam. pozz
kmeeeee kmeeeeeeeeee
Boze lijepe slike,,,,, bas vam hvala, tekst nije ni bilo potrebe da se cita, zalijepila nas slika. hahah :-)
zaslijepila* haha toliko da ni slova ne mogu da potrefim hahah :P
Ja Face????
Vidi je kako se slatka.. ujj haha
je*
@Monsieur_le hahaha uh dobro je ja pomislila samo meni pamet pomutila, pa samo ja grijesim i fulim slova, uh da znas da mi sad malo lakse kako vidjeh i kod tebe. ;-)
Šta kaže Ramiz Salkić na sve ovo?
Sto ih *ebe onih 50+%
Evo sad ću, samo što nisam. Najluđe kad "TRAŽE DA DA OSTAVKU" .. Traži, traži ... pa ćeš naći ...
Bgm ce ovog Jukica srce strefit