"Za ljepši grad"
0

FOTO / "Park" Sarajlijama daruje viole

Sarajevo-x.com
Pod sloganom "Za ljepši grad" preduzeće "Park" pokrenulo je akciju darivanja ljubitelja cvjećarstva i vrtlarstva.
Naime, od petka, 29. aprila, posjetioci "Parkovih" salona cvijeća u ulicama Maršala Tita 29, Koševo 7, Rustempašina 11, kao i u vrtnom centru "Flora" u Nedžarićima u ulici Aleja Bosne srebrene 66, uz kupovinu u vrijednosti većoj od 10 KM na poklon će dobiti i poklon viole mix (mačuhice) proizvedene u rasadnicima u Nedžarićima i Sokolović Koloniji.

"Naš cilj je naš slogan. U skladu s njim, sad kad je pravo vrijeme za sadnju, pokrećemo akciju u kojoj ćemo ljubiteljima cvijeća i uređenih balkona, bašta i vrtova pomoći darivanjem sadnica viole da hortikulturni sadržaj njihovih balkona, bašta ili vrtova bude što upotpunjeniji sa što manje novca", saopćili su iz "Parka".

Želja im je, kako ističu, podstaći Sarajlije, postati im ili ostati partneri i prijatelji kako bi zajedničkim snagama što prije došli do ljepšeg grada. Akcija traje do 15. maja, a u "Parkovim" salonima možete kupiti sadnice raznog cvijeća, ukrasnog grmlja i drveća, zemlju za cvijeće, gnojiva, sredstva za zaštitu bilja, vrtlarski alat, keramičku i betonsku galanteriju...