Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će opet Ajnadžićevi botovi... Znam da Centar vrijedi kao sto drugih općina, ali odmorite malo pred iftar...
@Identolog, znaju se imena tih ljigavih botova i podguznih muha. Biće otjerani nakon promjene vlasti i izbornog debakla korumpiranog KOS-ovca!
Inicjativa koju vrlo rado podrzavam, jer ipak svi trebaju znati ko je bila jelena, i odrasli i djeca trebaju je se sjecati.
Sve pohvale!
Jelena Vitas, samo mogu reci velikoo da za ovu incijativu i hvala vijecnicima sto su jednoglasno podrzali. A mislim da bi sve knjige historije u srednjim i osnovnim skolama trebale posvetiti bar jedan dio ovoj hrabroj zeni.
Heroina Jelena zasluzuje da park dobije ime po njoj. Ovo je bila jednoglasna odluka i jako lijepo sto se podrzala na ovaj nacin incijativa.
Svaka cast, svi trebamo znati ko je bila ona. Drago mi je sto je park dobio ime po ovoj heroini.
Jako pohvalno!
Ovo je jedan od najljepsih parkova u centru,onaj koji zivi najvise za SFF !Drago mi je da nosi naziv heroine koja je mnogo voljela Sarajevo !Nikad neces biti zaboravljena🙌🙌
Radujem se sto park nosi ime Jelene heroine koju cemo svi vjecno pamtiti.Legende zive vjecno !
bravo. mada je takođe bitno da stavite i spomen ploču na zgradu gdje je jelena mučena.
Moramo se sjecati nasih herojina iz svih odbrambenih ratova.
Sad će umotana Samra reći gdje će Jelena Vitas, vlahinja, što nije Džaferbeg Kulenović, Bošnjak Ante Pavelića jaran
Odličan izbor. Trebaju nam imena pravih heroja i heroina kojima ovaj grad nikad nije oskudijevao. Slava heroini Jeleni.
Pohvalno da lokalna zajednica na ovaj nacin odaje pocast narodnim herojima.Zaista mi je drago da je i Jelena Vitas dobila svoje mjesto pamcenja.
Cuj po Jeleni subhan.
komunjare opet vraćaju seher u 45tu
Nije sramota nesto ne znati jer se sve nauciti moze.Heroine poput Jelene zasuzuju i mnogo vise ali svaka cast na ovakvom priznanju