Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radili svoj posao , pa nisu normalni😂😂😂😂😂
@lale gator to možda oni s KCUS-a kad objavljuju šta su nabavili. Kontaš li ti da Beč ni Minhen ne bi imali ni blizu radnika da su im stanovnici balegari kao što su Sarajlijice. Dakle ne rade svoj posao, rade dodatni posao.
Sve super ovo je bilo neophodno Ali sta je sa drugim mjerama Sankcije prekrsiteljima Edukacija djece Nove kante kontejneri ..
Osjete se vec promjene,gdje god je Vlada KS zamjenila direktore. Sto prije i ostale...
nazalost sve dok se ne promjeni svijest ljudi kojima nije nista baciti papiric ili opusak na pod, nema napretka po ovom pitanju.