Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko je značajnijih ljudi dolazilo u Sarajevo i nije bilo frke, a sada dolazi ovaj šef države koja ima manje stanovnika nego što ima Torpedo navijača (136). Njega treba na Čevljanoviće početkom avgusta.
pa li ovaj dogadjaj hrvati ili bosanci organizuju? vidim sve sama imena hrvatske estrade.. neka pape, dok nam se dolazi nismo zaboravljeni..
... hello vatikan, medjugorje is calling... (WHO?) ... medjugorje! (AH, OK ... MAJOR GORE) ... nooooo, medjugorje! can njofra visit our .... (BEEP...BEEP...)
A ja zato vi tako odbijate cinjenice o ovom Jadnom matorom NACISTICKOM PEDOFILU On Vam je sveti Otac i njemu se molite? :D HAHAHAHAHAHA VJERA KAZETE ? :D A dje je Bog tu ako se covjeku MOLI?=
Vidi se tvoj odgoj jadnice bijedni!
voli svoje tudje postuj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
... dajte papigi 67 razlichitih biblija i upitajte ga koja je ispravna :) :)
HAhahahhahh BRAVO BRATE! :D HAHAHAHAa O tome ja pricam svo vrijeme i dajem ARGUMENTE O ovom NACISTICKOM PEDOFILU al Insekti NE ZELE DA VIDE ISTINU!
... i kada se odluchi za jednu, onda mu dodatnih 1753 eksemplara dovucite fapom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Stvar je sto vi NE ZELITE DA VIDITE OVOG PEDOFILA http://beforeitsnews.com/christian-news/2015/02/proof-papa-kills-babies-cult-is-real-2509040.html http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/vatican_ratzinger.htm http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/04/30/najcuvanija-tajna-vatikana-tko-je-bio-papa-ivan-viii/ http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/03/31/otkrivene-mracne-tajne-vatikana/
Ja NE MRZIM NIKOGA SAMO IZNOSIM CINJENICE!!!!!
Pitam se koliko je tih poglavara katolicke crkve silovalo djecake ili djevojcice
Dovedite mu i djece malo.On jako voli malu djecu.Pazi ih pravo Imate internet pa malo istraziite o kakvom NACISTI se radi.A jos PEDOFIL!
Ne kenjaj. Svako može svašta napisati, ali gdje su dokazi? Ako ih imaš, pokaži ih da svi vidimo.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/03/31/otkrivene-mracne-tajne-vatikana/
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma nije problem što će ovaj doć i nije problem što će crkveni zbor zapjevat,problem je ako opet nekom naumpadne da i ovome podigne spomenik pred Katedralom.Ja grđe ništa u životu vidila nisam.Ko bi gledo dva onakva,sačuvaj me BOŽE
Ma kakvi,za tebe će staviti spomenik one "spodobe" Safeta Brkića.Pa gledaj i uživaj do mile volje.
"najveći crkveni zbor u historiji BiH"- i opet ce ostat samo zamjenik ;)
kad opiče po sevdalinki na after partiju