Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kl(itor)ix....što brišete komentare,pizzda vam materina,...kakve sve komentare dozvoljavate gori ste od šljam od ovih pacijenata iz genocidne Tvorevine...!!!
Klix uvijek stavlja sliku žene u strahu ili sexy. Ovo je bolesno... To nigdje u svijetu nema da se stavi sexy slika kad je članak o silovanju
Zemlja će vam kosti izbacivati...!!!
vlaška posla
Bosanski Srbi imaju najveći broj zločinaca po stanovniku. Nitko nigdje nema toliko zlikovaca.
@Balian OVI KOJI TI DAJU MINUSE ZNAJU DA JE TO CENJENICA I DOKAZANO. VJEROVATNO BI I ONI NECIJE DIJETE ISTO TAKO SUTRA.
Dug život, nepodnošljive bolove I neizlječivu bolest im želim. Nismo mi svjesni s kakvim neljudima i mentalnim sklopovima dijelimo ovo bosansko nebo. Zamisli da imaš čovjeka ili više hiljada njih koji su spremni silovati curice, nane, trudne žene, mučiti ih do iznemoglosti, nabijati na kolac pa zakovanu za daske pustiti niz Drinu.
Zadnje godine zivota u zatvor poslat da te Tamo razrade malo da kad sjednes na skemliju da propadne u tebe
Dug zivot i tesku bolest im zelim
Rade Paprica??????