Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima na arapskom poluotoku znacajan broj krscana, a mislim da je taj broj najveci u Jordanu, al ovo je nebitno za raspravu, svi imaju pravo da se mole kako zele i neka spoznaju sami sta je kome ok
Apopstolski nuncij za Jemen,Katar,bahrein?????????? Pa koliko krscana ima u te tri zemlje?Nesto slicno kao Srba u Sirokom ili Hrvata i Bosnjaka u Laktasima.hahahahahahahahahaha ili recimo Hrvata i Srba u Zepi.
pardon, islamski svestenik je uradio to i to
pa dobro, onda je ok reci ....... muslimanski svestenik je uradio to i to......
Jel bitno jel otok ili ostrvo? Cinjenica je da je ostrvo malo logicnije jer otok bi strancima bilo tesko shvatiti jer ima isti rijeci samo sa drugacijim akcentom i imaju potpuno drugo znacenje
Kad je već nuncij za čitav Arapski poluotok, trebalo ga je zarediti u Teheranu, tj. u Sarajevu, a ne u Mostaru. A za kretena Cocu koji \"bistri\" jezike: ako je u pitanju jedna varijanta, kako tvrdiš, onda je Rajić mogao biti imenovan samo nuncijem za Arapsko poluostrvo, a nikako za Arapski poluotok. Ako išta znaš o jeziku, shvatit ćeš, al\' - daj Bože! K.O.K.
Ovaj Petar Rajic nikako nije pokatoliceni Srbin...
njima se često omakne da kažu ivan pavle 2. ko da je šumadinac. pitam vas jeli se pavao na bosanskom kaže pavle?? ako jest onda se ja izvinjavam moroni
@mamlaze bjelosvjetski kad ce takvi kao ti shvatiti da je bogatstvo jednog jezika proporcionalno broju rijeci u njegovomrjecniku ? Hrvatski i Bosanski i Srpski svi obogacuju jedni druge. I nemoj zamjeriti za ovo mamlaze jer se odnosi na tvoje trenutno stanje. jednog dana mozda shvatis svoje trenutne zablude. osim toga ovaj portal koristi jednu varijantu jezika i nije neophodno da to bude hrvatski. Vjerovatno zavisi od toga ko uredjuje. U ovom slucaju nije pisao na hrvatskom i to je to.
za BOSANCA : nije bio dodo,sto pitas?
kada ćete naučiti da su sveštenici pravoslavci, a svećenici katolici! Nikad vam se ne omakne da katoličkog vjerskog službenika barem jednom u tekstu nazovete sveštenikom. Bezobrazluk i nekultura!
Jel dodo bio?