Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Medjugorju su pametno skontali, obrcu silne pare, uzimaju mjeru turistima iz cijelog svijeta... Ne treba njima Vatikan.
Jebiga, sada će hercegovci opet da optuže Sarajevo za majorizaciju
Šta će tamo da se džaba blamira.
pa da se covjek odvali od smijeha hahahahaha
pa nije ga ni prizno
Slika govori vise od hiljadu rijeci.
Pa naravno da neće posjetiti Međugorje. Postoje oficijelne procedure.. Ako Međugorje nije zvanično priznato od Vatikana, naravno da ga neće posjetiti, jer bi njegov odlazak značio prećutno priznanje, a Vatikan ne pravi takve greške.
Naravno. Svjestan covjek da je u pitanju gomila gluposti. Kao ateista tako mislim, ali kada duboko religiozan covjek okrene glavu od tzv. "mjesta prividjenja" ili sta vec, e onda znas da je posrijedi zaista budalastina. Iiskreno, prvi papa protiv kojeg nemam ama bash nista. Covjek o sebi, pri sebi.
Barçi ili Juveu Liga prvaka......Saraj'vu ili Želji Premier liga...Bujrum Papi :)
Škutori na aparatima!!!
Zna čovjek da tamo ništa nije bilo, imala je gospa precih mjesta u kojima se mogla pojaviti pa nije.
Zna čovjek da tamo ništa nije bilo, imala je gospa precih mjesta u kojima se mogla pojaviti pa nije.
U pravu si. Eto baš bi se Gospa pojavila među kriminalcima i švercerima...
tobe jarabi estakfirula gdje će to posjetit
Pa naravno da neće, kada je u Međugorju zbog njegovih izjava vezano za ukazanje, napeto stanje. Hahaha, nije lud da ide tamo. Oni su njemu pseovali četničku i balijsku majku, Hahaha :))))) Kvari im biznis. http://news-bar.rtl.hr/vijesti/regija/vjernici-psuju-papu-jer-odbija-priznati-meugorje
...nemere mecka blindirana od tezine dogurat do Medjugorija :)
Svi znamo da njega gospe ne interesuju, on voli mlade djecake. Valjda ima neko sirotiste iz kojeg mu mozete dovesti par kmada da oćefi.