Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi smo kao migranti izgledali prije ledenog doba ,iste migracije kao sada na nih se izgleda gleda kao na Indijance,Indijce,Meksikance,Aboriđine,Afričke robove kriminalci nam ne trebaju ,dajte nam porodične i vrijedne ljude ili će ovo sve eksplodirati sa posljedicama i odgođenoj stabilizaciji.
Franjo ja ti savjetujem dane doniraš nikakav novac i nikome u BiH.To če neko pokrasti i tako.Nego ti uzmi svoje pare i fino otvori " trajni kamp" u sred Rima.
Doći će oni njemu glave,Rim mora pasti,to je već rečeno i on to zna.
Pazite ljudi! TRAJNI KAMP. Neka naseljavanje Afroazijata počne...
Pas Franjo ja vas jako cijenim i definitvno trebate biti uzor kako jedan Papa treba biti kao cjelina ali i uzor svakom čovjeku time i meni. Ako se migrantima već želi pomoći primite ih u Italiju pa neka tamo divljaju. Mi snosimo posljedice migrantskih terora niti krivi niti dužni.
Ovaj vrhovni katolički čarobnjak se petlja gdje mu nije mjesto.
"Ko je bez grijeha, nek baci kamen prvi"...rece Papa, i oni odmah tamo udarise po policiji, sve neki bezgresnici izgleda 😂😂😂
Nek ih nosi sebi
ej, a mogao bi ih fino primiti u onaj svoj vatikan.....ima dovoljno mjesta, dovoljno love, a i vi volite da se družite s muškarcima, doduše mnogo mlađim, al' daj šta daš!