Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitamo mostarcima na velikom uspjehu mislim na deblokadi grada od smrada
Istina je i da ta deponija nije nikada smrdila više od 100 metara u krugu, ovo 100% jer sam stotine puta dolazio i prolazio pored, a živim 2 km vazdušne linije dalje i nikad u životu nisam kod kuće osjetio smrad otuda. Istina je da je otkako je otvorena nova deponija i proglašena regionalnom i formirano JP Deponija Uborak počeo smrditi kilometre u krug. Ako nekad izjutra vozite prema Mostaru, prati vas smrad od krivine kod samostana sve do groblja u Sutini.
samo u Mostaru gradonačelniku traje mandat 16 god. izabran 2003 god. a sad je 2019 god.
Ne pise sta je dogovoreno?
Vi Mostarci sami sebe mrzite mislim na cijeli Mostar . Vas grad je zapušten jer je vama zlo od vas samih i zato vam je tako već 20 godina
Pokleknuli pod pritiskom i prijetnjom SILOM vječnog lokalnog vladara Ljube Beslica!
koliko mi opasnijih uboraka imamo...radioaktivniiiihh!!..ali svakako respect osviješćenim građanima mostara!
Opet sve ce na deponiju...
čima fadil dodje..nema da fali
Vezano za temu Uborka, ovdje se manipuliše istinom. Istina je da je deponija na Uborku već preko 50 godina. I to je jedino tačno od onoga što navode ovi iz vlasti.
Mostarci dodjite nek vam HDZ I SDA podijele ove pakete
Eh zbog deset dana zaraza. u indiji bacaju vekovima smeće, u reci ganges se kupaju, peru veš i suđe, bacaju leševe i smeće pa ih još ništa brzo nije roknulo. A za ovih 10 dana u mostaru, nemogu se ni pacovi skupit kako treba. :)
@Zoro7 hebes im sve, krenuli se pacovi skupljat a ulicom hodat ne mozes
Kakvi ste ne bi me iznenadilo da ga samo do Pocitelja prebacite
Deponija ce se skloniti al ce se opet bacati smece kroz prozor