Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Loši se udružili protiv još lošijeg.
@Zanovijetalo Oni nisu nikakva opozicija. Opozicija je kad ima razlicito misljenje od pozicije. Ovdje se radi o tome da oni jedino sto zamjeraju Dodiku je u stvari da ga zamijene oni, pa da rade isto.
Upitno ti je to tko je gori, SNSD kakav god da jest nije stranka koja je činila genocid tko se SDS ne može time pohvaliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
S obzirom kako se Dodik okomio na njega već duže vrijeme Nešić je dobro prošao. Godinama krao Puteve RS a sad će ga opozicija negdje uhljebiti da bi dobili glasove od DNS-a.
Pa onda koje su razlike i po čemu ako se podze od preporuka MMF-a a pogotovo od ANP-a ili od izbora EU ili Rusije a izbor je u jednini
ovaj nenad je veci cetelj od dodika
Pa taj predsjednik DNS-a okorjeli kriminalac, nesto kao Dodik.
Mile, drma ti se ikona :D
"Pao" dogovor u normalnom jeziku znači (pro)pao dogovor koji je prije postignut.
Evo mi slavimo zbog toga.Svima vama je isti cilj samo Srbin i Srbija a toja tako jadno i bolesno kao da drugi narodi ne zive tu.Jednom GENOCIDASI UVJEK GENOCIDASI!!!!!!
Mogao bi on biti dodikov plan B. Samo polahko, ja mu još nevjerujem. Nisu se oni baš razišli kako se cini na prvi pogled. A jado Vukanovic izgibe na terenu i po blogovima, youtubovima a ovaj dodje poslje svega i krk umjesto Radmanovica, molim lijepo. sds i pdp su ispali š..ci ovdje kao i kolege iz skupstinskih klupa.
Kad nešto pada onda pada Kad se nešto sklopi onda se sklopi
Znaš li dje dodo drzi lovu, ako kazes mozes snama. Kada ga oborimo uzecemo mu sve. Jesil snama, daj ruku evo je. otpilike - u 5 dgr
Ovaj nesic je presmijesan. Prva izjava na Face kod Senada bila kako on ne bi skinuo tablu na palama... hahahah takmice se ko ce bit veci chedo. Dodik je najveci frajer rs-a, i kad on mora da nesto uradi, onda je sigurno u pitanju neka jaka sila koja ga je na to navela. Jedva cekam da dodik ode da dodju drugi da vidim koliki su oni frajeri :) ne vjerujem da ce nasi saceznici dozvoliti ikom drugom da vodi dodikovu politiku i ponasanje
Neka ovi sklone Dodika, mi cemo Izetbegovica i SDA, pa da se malo prodise konacno.
life is about balance, četalji to the left, četalji to the right,
Xa xa xa koji ste vi pacenici iz donjeg entitetam pa znate da ko god pobijedi u Republici Srpskoj vodice istu politiku. Nista se po tom pitanju nece promijeniti a vi navijajte za koga hocete
Pao je americki fasista, sad je red na evropske