Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P(andurev)IČKA i do-DICK
P(andurev)IČKA
Hvala vam sto i dalje pokusavate oboriti ovaj namet na gradjane. Usvajacima zakona sve najgore!!!
@ganciifinci MMF + domaći podanici
gLGledajte vi kako se oni fino slazu, gore na dokumentu, sa tim potpisima. I Momcilo, Aleksandra i Borislav, Mirsad, Salko i Senad - kad je lova u pitanju. A narod? Mi na Klixu? Ubismo se od mrznje i netrpeljivosti.
Rambo je tu dao najbolju dijagnozu stanja umova: Nacionalizam je tema za one do 300 EUR prihoda mjesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 EUR, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, ljetovanja/zimovanje, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi.
Cvijanovicka ne spava nikad