Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubavi, a da ti preuzmeš stranku pa da od nje napraviš jednu modernu Srpsku demokratsku stranku? Evo 1 glas vec imas;-)
svršim ti u oko Pandurevićko pickho
sto ih snsd .ebe ko budale .... ubacili ljude svoje u stranke, a ovi pustili korijenje i samo po nalogu Vodje poceli masovno prelaziti ... tome nema kraja jer mora biti jak covjek na celu stranke da to zaustavi ..i napravi ozbiljnu reorganizaciju .. oni guzice prodase i svoje i od porodice za pare, snsd je sada jakni interesantan jer drzi budjete i tako vlada,
Da ga bogdo ti Aleksandra preuzmeš u svoje ruke (mislim na sds) bio bi NAPREDNIJI :)
Jedino pametni i umjereni Sarovic moze parirati radikalnom Dididiku.A posto je eres napustio velki broj pametnih Srba,ostali su samo radikalni krkani koji uz vatrenu vodu likuju Dodika, ona seljacka krkanska ; Joj Jovo viđeli sta im Dodik rece,e svaku mu cast,aj zivio ti meni 🍻😂😂Srbuj,Srbine sa prijeratnih 1,5 miliona Srba u Bih,sa danasnjih po popisu iz 2013 nepunih 900 hiljada.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
@Rachelinka a dvije noci?
MILFIC