Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SNSD HDZ i SDA stranke koje se hrane i opstaju na nacionalizmu ratnohuskackoj retorici vvrijeme. je da se ta retorika promjeni i da ove tri nacionalistivke stranke jednom zuvjek odu sa politicke scene u zaborav
dodik nista ne prica bez unapred provjerenih informacija....uskoro sljedi podjela granica bivse yu plus albanija....informacije su stigle sa najvisih mjesta izraela i moskve....amerika radi na tome da prepolovi bih po sporazumu tudjman-milosevic rijekama bosna i neretva....lijevo bi sve bila srbija a desno hrvatska....necu vas zamarati sa ostalim drzavama....to ne moze bez vojne akcije i zato ce hrvatima iz amerike uskoro stizati velika kolicina oruzja...
Alex je zaustavila Nato..ehehhe.. istinu prica o snsd i sve ali Nato je oko nas i kod nas a niti onaj gusak iz laktasa ili bilo ko moze zaustaviti put BIH u Nato..
A i ova samo prdi, a nista jadna ne moze.
Dabogda vam srbadijo bio rat, sto prije, pobili se dabogda izmedju sebe !
Gradjane RS nažalost nije teško iztrzat pred izbore ko levate i pokupit im glasove. Mada ni u Federaciji nije puno bolja slika, al ovdje bar imaju neke alternative.
alternativa u federaciji?...mozes kod kavazovica u dzamiju...a mozes i kod kralja fahta u paradzemat....u paradzemati daju po 300 km za bradicu i kratke pantolice..jos zapotas zenu i jos 300 km...kavazovic obecava penzije i zlatne kasike...:)
kada pocne rat bosnajci ce aleksandrinu mamu u silos....po starom dobrom obicaju...:)
@Nabiyatch ...jel za sebe licno ili za iznamljivanje?
Nacionalistima toplo preporučujem autobiografsku knjigu gospodina Nikole Tesle, pogotovo dio o globalnom društvu. Lp
daj ba svi redom lozite narod sa ratom a primate platu po 5000-6000km i ko zna kolko jos za druge poslove sto ste ubaceni na teret naroda izlazite i preko 10.000km mijesecno,na primer guverner i viceguverner narodne banke BiH imaju mjescna primanja po 20.000KM,vi ste sebe svi obezbijedili posle rata bogami fino.
@Celzi Treba se svima ko ima platu vecu od 3000 dobro nahebati majke,sto to oni vrijede kao 10 penzionera
@zeljeznicar50ziva istina kralju nema sta nemaju iz sva tri naroda,cijele porodice su zaposlili na dobre pozicije,a vamo puste varnicu sa ratom,a oni su svi po svojim vilama na morima lade muda,dok mi bijednici klikamo ovde po klix.
NATO je spreman. A vi izazivajte.
Ko je ovdje gori?
Bojim se ja da je taj narod toliko "istreniran" da nije u stanju čuti glas razuma niti razuman glas ... !!!
Nek si ti konacno sta pametno rekla
hebezovna treba
niišta novo, natjecanje u tome ko je veći republikosrpkaš i ko bolje srbuje
Hurcina joj iz ociju viri ona od 25 cm