Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biraci,dobro zapamtite ove stranke i imena,uskoro ce se oni ponovo naci na listama a vi im opet dajte glasove...pa ce drugi puta sigurno povecati akcize,ali ovaj put za 30 feninga,jer ako ih opet izaberete,to im ponovo daje legitimitet da vas/nas ebu dok ne pocrkamo SDA,HDZ,SNSD,SBB ,ovu bagru treba zakonom zabraniti a njihove funkcionere protjerati iz BiH
Ja cu glasati za SNSD.
@samotrpaj , bez Duduka ni u cenifu !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jesil ti vidio zločinačke udruge SDA - HDZ - SNSD-SBB , kako nam je zavukla ruke u džepove. DO RAMENA !!
Crna Gora ulazi u EU 2022. SA KOLIKO KILOMETARA AUTOPUTA ? Sa 0 ,koliko je izgradila u BiH i trenutna vlast. Nek se fataju više zapošljavanja, vladavine prava i pravne države i to ŽURNO, a ne akciza i zajmova. Pa da se zna konačno ko pije, ko barjak vije a ko plaća !
CG ima more i za sat su u Italiji. Vi dok Miljackom dođete do Save crnogorci oplove cijeli Mediteran.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pandurovićka je za sitnu raju...
Vlast je za a narod protiv, nemojte nam vise pomagati molim vas.
a zasto mi moramo svaki boziji dan strepiti od ovih stetocina hoce li nam ukrast pare?
Grohnula vala i ova Pandurevicka. De bona ulozi malo u sebe, imas i vise nego dobru platu.
Pametan milf
sve to treba povješat
Joj ove kucke majko draga. Ona nije dobila pare jer MMF ide na entitestke budzete gdje ih je Dodo odero i sada ona kao folira da brine za gradjane.
@nermicTZ Laže qurava, laže :)
...e eto nek se ''cunami ekonoooomija'' brine za građane
kako bi bilo dobro ovu natakarit
Aleksandra, svaka vam čast. Vi ste svim nacionalističkim licemjerima pokazali kako se brane interesi njihovih birača koje su doveli na vlast u PC-u i FBiH. Eto glasači pa opet glasajte za SNDS, HDZ I SDA!!!
@odbojkash10 Ne znaš ti šta se iza brda valja. Ova samo skuplja jeftine poene.
@lovacnaudate44 Jeftino ili ne, ona je bukvalno spasila za sada nase dzepove, a iza brda vrba mrda sigurno, ko to zna...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NEMOJTE VI POLITICARI DA CUVATE NARODNA DZEPOVE, NEMOJTE KADA VAS OVAKO LIJEPO MOLIM I PREKLINJEM, VJERUJ TE MI DA CE NARODU BITI MNOGO BOLJE AKO IH VI POLITICARI NE CUVATE.
http://www.narod.ba/politika/pandurevic-sto-bi-glasali-za-mmf-kada-sds-nece-dobit-pare-jer-nije-dio-vlasti-u-rs
Je3em ma7er svakom članu sda-hdz-snsd, kao i djeci njihovoj.
aleksandra :****** mmmua
HALO KO MI MOZE OBJASNITI KAKO SLIKU POSTAVITI U KOMENTAR, PRIJE JE NEKO STAVLJAO, ALI DA SE VIDI ODMAH NISTA DA NE KLIKĆEŠ!!!!!!! JAV SE KO ZNA!!!!!
@MajKinSincina Nikako, nemoguće.
@SamoZajedno NEKO JE STAVLJAO PRIJE ILI JE SLIKA BILA ILI JE KLIP NEKI SA YT
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zavlace oni nama stalno, samo nisu nam jos oci ispale