Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega u to gura rusija
Protesti i trazimo nove ponovljene izbore, jer je trojka prevarila glasace, jednu pricu su pricali prije izbora a sada rade na destrukciji drzave i daju HDZu ustavnog sudiju, dali Dodiku 4tog delegata da moze sve blokirati..Konakovic izjavio da treba ukinuti sadasnji demokratski izborni zakon i uvesti zakon gdje ce samo plemena birati poglavicu i to na rasnoj osnovi.
Da budemo sasvim korektni i otvoreni. Na dan pokusaja cijepanja bilo kojeg dijela BiH, pocinje rat.
Tacno. Sutra da kaze secesija, preko noci bi bili pred BL! Pa da vidimo ko vozi a ko kapiju otvara..
Ja samo čekam vijest
Ovi srbi su bas glupi pa cim bi Laktasenko proglasio otcjepljenje iste sekunde bi rat poceo za oslobadzanje Drzave od ZLIKOVACA ali ovaj put ARBiH nebi niko mogo zaustaviti dok se nebi pobili i protjerali ZLIKOVCI
Sve je apsolutno tačno. No neka pokuša!
Aleks, Dodik vas je razvalio na izborima a najviše zbog činjenice da se zalažete za isto ali nemate želju da se zamjerate EU i USA jer se bojite uskraćivanja novca sa zapada. Mile i Aca su kao šipka i bubanj nema tu neslaganja. Drugo, Mile je već premuntao Draška i u zamjenu za skidanje blokada u skupštini Banja Luke a Draško za uzvrat uništio Vukanovića. Opozicija nakon narednih izbora neće više postojati.
Gdje si Pjanduro glava ti ko piva Limenka kad je zgužvaš
Ne bi ga priznala Srbija ali bi Hrvatska i Zoki
Sjetite se krajine u Hrvatskoj i sve im davali a oni nisu pristali na nista drugo nego na otcjepljenje. Tvrdoglavost vodi tome.
DODIK Trojkaše naziva INVALIDNIM STRUKTURAMA: “Oni su ("trojka") smatrali da sad kao ulaze u vlast i sada misle neće Dodik pričati o genocidu, neće Dodik ovo, neće Dodik ono. Kao odjednom se nešto desilo, a ništa se nije desilo. Naša politika je ista, mi tu nismo ništa promijenili.. Ako on (Konaković) misli da je Bosna i Hercegovina samo ono što oni misle, onda se grdno varaju. To nije moglo ni sa moćnom SDA pa neće moći ni sa njihovim invalidnim strukturama”.
Ma troljkaši su se zaglavili u svom blatu beznađa, a sada već u foteljama u kojima se se snalaze kao da sjede na kaktusima, a tek bahatost i prijetnje u parlamentima. Korupcija i postsavljanje nesposobnih i ksuđenih/ presuđenih ljudi na državne funkcije će se tek obiti o glavu narodu. Koja je to pamet prepustiti liderstvo u Bošnjaka, Dinokiju?!?!
SDS ,stranka koja je pokrenula agresiju sada stranka racionalne politike.
Nije racionalna politika nego samo kontra Dodika, zato i ne mogu uzeti izbore. Da Dodik krene pričati protiv Rusije, oni bi postali najveći rusofili.
Sandra, sta Vas kvalifikuje da uopste raspravljate o drzavnim temama? Mozda privatni fakultet koji vise i ne postoji? Na manipulacijama i raspirivanju mržnje ste, kao potpuno nekvalifikovana osoba, dobili dva mandata u PSBiH i penziju o kojoj neko moze samo sanjati. Kolone inzenjera i ljekara napustaju ovu zemlju dok se politicki paraziti sa kupljenih diplomama grebu za jos jedan mandat. Molim Vas, "sjašite".
Hajde Mile šta ti imaju govoriti šta ćeš ti raditi kad si ti najpametniji najlukaviji najljepši hajde Mile uradi taj korak da odveseš taj jadni narod tamo u provaliju a već si ih svojom politikom doveo u stanje očaja zbog plata i penzija
Najbolje bi bilo kad bi lopovi i kriminalci mogli da se odvoje . Bila bi prava multietnička država
Fino si sve to navela, al ta prica ne pije vode u PC.
sama cinjenica da se razgovora o ovome u javnom i medijskom prostoru je alarmantno i za svaku osudu i procesuiranje svih lica. tu smo pokazali da smo kao drzava institucionalno nedorasli da budemo iole samostalni. ne mogu da vjerujem da nemamo jednog castitog tuzitelja koji je spreman obracunati se sa Bajom i ostalim sumskim kabadahijama.
Kako će se obračunati kad nema instrumente alat, snagu. U tom je problem
sto se tice odcjepljena to se vec desilo sam se nije zavrsilo. Zavrsice se kad ruske balisticke rakete budu montirane u Mahovljanima i to je mokri san svih velikosrba,ne samo karadzica,dodika,vucica,tadica,kostunice,spc,itd. Oni na tome rade uz pomoc US ambasade,Izraela,Hrvata iz BiH i Hr i kad dodje do toga,onda ce se posvetiti svojim starim ciljevima a to je uspostava granica V.Srbije. I naravno,Dubrovnik,stari srpski grad.
Vepar from Laktaši se ocjepljuje ček ček ček… 247. put.