Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privatno su svi oni u veoma dobrim odnosima, sve ostalo je show za javnost i ovce kako bi ih lakše kontrolisali i godinama ostajali na vlasti.
ne bi se iznenadila i da su se okumili, ova dva namzana lopova.
Bogami, svaka joj je na mjestu. Aferim.
Uvijek je opoziciji svaka na mjestu bili oni Srbi ili Bošnjaci, sjedila bi i ona da je predsjednica RSs u B. Luci i slušala Davutoglua i nalazila bi se sa Bakirom u I. Sarajevu. Ovaj Dodikov kukavičluk o kome ona govori je njoj i svim lopovima dobrodošao, sve ostalo je šuplja jer bez ovog sastanka bi došlo do kraha gdje bi i njena guzica bila ugrožena. I ona bi sa sastala u I. Sarajevu da dobije lgasove na jeftine fazone "ja ne priznam Sarajevo" ali pošto je opozicija za nju je Dodik kukavica
@PokretacPromjene2 tko ti napisa ovaj ućeni text, Pokretaču? portir bošnjo na kapiji američke ambasade?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oni koji osporavaju srbima da prave genocid i siluju i muče druge, bude inat u srpskom narodu!!!
"Savez za promjene" koji bi da se vrati u 1992. godinu i doba zlocinaca Karadzica, Arkana i ostalih monstruma. Vama je potrebna promjena u glavi da bi imali neki kredibilitet u javnosti. Ovako zvucite kao otrcana kurvetina koja sad svuda prica kako se bavi vjerskim pitanjima, al' vas svijet zna da je i dalje navece hostesa.
Ako je Dodo kukavica, onda ga treba debelo zaplašiti. Koliko vidim ti i tvoje društvo izgleda imate " šuplje rešeto - ovaj vam non stop utekne"??? Mislim da se odmah morate otkloniti od neprincipijelnog nacionalizma i Mileta ostaviti samoga na klizavoj daski. Ovako niti smrdite niti mirišete, a glasaći - glasaju za " sigurnijeg"!
U pravu si! Sada ostaje samo jeftini kukavičluk!
Ono kada si krkanka nevidjenih razmjera. Toliko drugih rijeci ali je ona odabrala "zafaliti".
Za vas ne znam ali ova žena je za predsjednika. Zaljubio sam se
Burn baby burn. Ma nije valjda da ima neko i pameti kod ovih smrda. Aleksandra svaka cast. Jest politicka floskula al puno znaci kad kazes smrdama da ih dodik baja vara i da bi ih za pare prodao. Pa oni su se oko mjesta odrzavanja sastanka natezali a EU je vec sve sklopila samo da krene
Ostavi se politike. Ti si samo za mjesiti pitu i držati kitu.
Mile je najveci Bosnjak! :) PRODAJ MILEEE!!!
Neka nama Mileta, treba nam da s*ebe RS da se mi iz Sarajeva ne moramo zahmetiti
Kad se dva pitbula sastanu ne moze biti nista dobro.
Kad se dva pitbula sastanu ne moze biti nista dobro.
Prvo , opalio bih ja ovu Leksandru sto jest jest , Drugo kupi Bake Dodu kao djete za lizalo ...
Aleksandru ...
PC Milfača poneku ubode...
Treba tebe dobro jebat,cuj gradjanin rs-a a pasos joj bosanski.