Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj 400, pa ima ih u svakoj misijoj rupi i vukojebini na budzetu, a u koji mi zrtve i dajemo lovu. Cetnik ostaje cetnik...
@commiethechetnik i tebi ***o mamu cetnicku
Bas tako. 2/3 muske populacije sumske se mogu smatrati takvim smradom. Ako ne i vise njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj kako bih te yebo Alex, samo da znaš. Utjero bih ti dobro, a istjero sprstvo.
Ima jedna antologijska rečenica iz kultnog filma Veljke Bulajića "Bitka za ranjenike" - "Pusti bradonje da priđu bliže" - odmah je se sjetim ha mi neko pomene četnike...
Uhhh ova prava MILF
Današnja lekcija iz političkog sistema BiH: Aleksandra nije delegatkinja, nego ili zastupnica ili poslanica. Delegati ne sjede u Predstavničkom domu, nego u Domu naroda.
Kome je postavljeno ovo pitanje? Svi naši podaci su u Banja Luci. Tu leži odgovor.
Kako je moguce da ova genocidna drkotina jos uvijek radi u drzavnim institucijama kada je protiv nje pokrenut postupak i prijava za ratne zlocine..!??Da napomenem da je ova genocidna drkotina od majke Radmile i oca Milirada imala svoj logor sa svojom babom Tomanom.. To svi znaju i drzavne vlasti samo sute o tome a cetnici i dalje rade sta hoce i zele..!
Kako je meni ova Aleksandra seksi ja to ne mogu nikom opisat. Kažu mi da sam lud, al meni ćuna poludi kad je vidim. Aleksandrica bombonica. Na temu, kako si sijo tako ćeš žnjeti ;) P.S. Aleksandra javi se :D
Draga Pandurevicka zasto se nisi zapitala kako takvi ljudi koji su ucestvovali u genocidu rade u drzavnim institucijama?
E JmBG Aleksandra...
O čemu ova priča Pa za vrijeme vlade Čaviča on je napravio(dobio) spisak sa imenima i prezimenima i predao ga tužilaštvu svih koji su učestvovali u masakru u Srebrenici.
kuja
otkud njoj 7000??? mislim regularno nema vjerovatno ni 2000. a ovo sa strane sto zaradi mozda ima 7000.
Kako ono kazu: podero bi je ko lalmelu ................................................
Objasnice joj ona chan-drkotina sto je presao na judizam zbog iste :):):)
Edo je dobar bar nesto zigu :):):) chadrkotina moze samo desanku sakic odjebala ga fufica :):):)
Volim plavo pa makar i ofarbano :):):)
Uh izgeda puno plavusa na portalu pa se uvrijedile :):))
Veća je mogućnost da nečiji JMBG dospije u javnost od mogućnosti da neko uopšte nema JMBG...barem bi tako trebalo biti!
Ma inače kod nas čim neko nekog krivo pogleda odmah ostavke padaju, a kamo li kad ko kakvog zijana napravi. U dvaes zadnjih godina samo je plačko Suljagić htio ostavku dat kad ga je reis naružio radi vjeronauke.
cetnikusa