Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vole i Srbi muslimane. Ali bogate Arape i Turke i njihove investicije. Tad im pjevaju, plešu, govore selam i merhaba. Cirkus od ljudi.
@JebachIzDijaspore017 Bošnjo priča o dupeliscima. Narod koji kako ih je Turčin potukao odmah su uzeli njegovu veru. Kada im je Papa zapretio na čelu sa banom Kulinom su uzeli katoličku veru. Bili odane sluge Turcima, pa Austrougarima, pa za vreme NDH bili su veći Hrvati od samih Hrvata - hrvatsko cvijeće. Za razliku od vas Srbi su državotvoran narod. Jedini narod u eks Ju koji sam sebe oslobađao. To kaže hrvatski istoričar Višeslav Aralica.
''Vole i Srbi muslimane. Ali bogate Arape i Turke i njihove investicije. Tad im pjevaju, plešu, govore selam i merhaba. Cirkus od ljudi.'' Cirkus ili ne mi to barem naplaćujemo, a vi radite besplatno kao sada sa Erdoganom.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ja b' ovo yeb'o!
Sta me briga, sve dok se iskljucivo naseljavaju medju Balijama meni ne smeta. Oni i jesu ista sorta - ove nase domace Balije i pridoslice sa Istoka. Samo neka se ne primicu nasoj divnoj Republici Srpskoj - mi cemo ih poklati ko zeceve.
pa kad srbija šalje migrante u bih sa hrvatskom...međutim reciprocitet sve ćemo ih vratiti u pomenute, a još malo iz mađarske...
Treba pitati ove izbjeglice u BiH odakle su došli, i kako ih se desetine hiljada Srbija tako elegantno riješila?
Sve je vama problem ako je bilo kakav predznak muslimani ili islam, fuj gaduro
I ti si jedan problem
Ma Ramazan je, nemojte imati griješne misli.........
Svi su dobro došli ako ne prave probleme
Pandorina 📦
Masallna Bujrum.
♡ Pandy ♡
kad su Srbi doseljavali u Bosnu prije 400 godina to nije bio problem?
sta su se srbi prepali dan ne budu manjina u sumskoj
Taman da takvi kao ti odu iz BiH i da se napravi mjesto drugima
@Regulator1 Vala ni blizu carice a ni kraljice, obicna stetocina