Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj musavi izvali glupost i vi svršavate od oduševljenja...koja glupa rečenica! holokaust se NIJE desio, čitajte obrazujte se pa onda tu kenjajte
OVDJE TREBA ZAMIJENITI POZITIVCA I NEGATIVCA
HAHAHA CUJ FINCI POZITIVAC VI STVARNO NEZNATE KOJE FINCI KOJI JE TO LOPOV STALNI GOST COLOSEUMA KOJI SILNE EURE BACA NA STOL SJEDAJUCI ZA STOL DOK MU SE MASNI ZNOJ CIJEDI SA CELA FUJ SA-X
idi u sumsku i objasni njima sta si tacno mislio sa tim pa ces vidjeti kako ce te otvoreno docekati...
sarajevo-x.com se gubi i to opasno ... Na osnovu par floskula pozitivac postaje korumpirani bivsi direktor Agencije za državnu službu umiješan u sve moguće afere, ambasador u Švicarskoj koji je tužio svoju zemlju BiH, čovjek koji je moralno dno jer beskrupulozno pravi karijeru na osnovu svoje vjerske pripadnosti Smije li ijedan Jevrej u ovom gradu išta reći bez dozvole Fincija? Mogu li ja kao Jevrej nešto izjaviti ili samo masni korumpirani starac ima kod vas prolaz?
Kad je Tihić dao sličnu izjavu, bio je zasut drvljem i kamenjem...a kad to kaže Finci, onda je pozitivac dana... Još jedan dokaz kako se narod dribla putem ovakvih dnevnopolitičkih tema. A najžalosnije je što se danas neka izjava tretira na jedan način, a sutra ta slična izjava ima potpuno drugačije ocjene od strane novinara. Objektivno, nema šta...
Naravno da pozitivac vas zaboravlja nasilje nad Palestincima i svu torturu a ovde zagovara suzivot sa sacicom Zidova i zeli da bude Bosanski presjednik.Boze koga vi proglasavate pozitivcima.
jakob finci jucer sve fino spomenu, holokaust, genocid u sreberenici, genocid na romima.. samo je \"zaboravio\" genocid u palestini.. hmmm.. valjda ostario pa zaboravlja.. hebo vas vas POZITIVAC DANA!
Dok je pljuvackog novinarstva tipa \"sa-x\" i \"bakir hadziomerovic\" daleko ce bosnjaci stici. Jos ce moliti da im se da onih 24% sto dobise sadakom u Daytonu.
NAKON KOMENTARA O SLICI I BOSNJACKIH NEGATIVNIH KOMENTARA O ZIDOVIMA, SA-X BRISE SVE KOMENTARE I POSTAVLJA NOVU SLIKU SA CRVENOM MARAMICOM U DZEPU. STO BI TREBALO ASOCIRATI KAO NA SDP (VELIKOMUSLIMANSKU UNITARISTICKU STRANKU KOJA PREGLASAVA DRUGA DVA KONSTITUTIVNA NARODA!).
Varas se, nebi se mi dogovorili niti da ima para. Mozemo mi sve politicare smjeniti ali problem ce ostati dok god bosnjaci mislili da mogu preglasavati druga dva konstitutivna naroda i da ce njihova opcija proci. NIKAD.
treba zivjet zajedno, al nema se za kirije moj ti Jakobe, da ima para lako bi se dogovorili
Multietnićari na djelu! Dokaz da multietnićnost odista postoji je i nas divni brat Jevrej kao pozitivac dana!
Ma pusti mi se svega više, dajte šta o Džeki, Bogami sam ga poželio !!!