Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodick: Kako se ono na Engleskom kaže fak ju?
Tolika strka oko toga sto muslimani vise nece imati Sejdu. Koji ste vi licemjeri. Nema vise biranja drugima. I da unjeli ste 23% teritorije u BiH, vama BiH ne pripada(osim onih 23%), sta vi hocete?
Zar đaferović nije podnio ostavku kao podrška gaćanima, pošto je njihov zet vildana je Gačanin i to baš zvidić prezimena
Ne znam sta cekaju organi, sto ga neganjaju? To je stoka, to nije covjek. Dobija platu od drzave Bosne i Hercegovine, ablati je na svakom koraku. I ovi iz EU i Amerike se prave budale, kao da ne znaju s kojom drvosjecom imaju posla. Sramota.
odeee,S.Bajramović što si vlado,Vlado siiii?!?!
Profesor Nedim Suljić: Susjedi nam i dalje kradu struju, dug veći od sedam milijardi KM. U entitetu RS vole reći da su „braća po vjeri“ sa Srbijom, ali trebaju znati da nisu i „braća po novčaniku“, jer od uzurpacije hidropotencijala na rijeci Drini koristi ima samo Srbija, a ne građani entiteta ili države BiH - ističe Suljić.
Dodika za jedinog predsjednika građanske BiH
Dodika za jedinog predsjednika građanske BiH
Razgovor s pojedincima s crne liste SAD-a dovoljno govori o '' ozbiljnim '' namjerama delegacije. Mlaćenje prazne slame.
Vi ste sramota svijeta i EU , cim vi za stol sjedate sa covjekom koji grli resudjenog ratnog zlocinca Kordica izmedju ostalog koljaca Bosnjakih beba u Ahmicima, isto da je neko se grlio sa Adolfom Eichmannom pa sutra sjeo za stol da pregovara i trazi ustupke
A dje legitimni..
Kako izgleda ovo je zadnji sastanak za Komšića. Toliko radili za Srbiji, autoputevi se prave sa prijateljima, išli sva tri zajedno po kredite da spoje RS sa Beogradom, a sad došle SAD. Krajem 94 su SAD spiječile da Alija potpiše ostanak u Jugoslaviji. To mnogi Bošnjaci neznaju jer ih se nije pitalo da se ide u veliku Srbiju. Ali te SAD čine sve da spriječe ekspanziju Srbije.
FK Željo da a ovi su neprijatelji BiH.
Pa imamo li mi oci na izborima koga izabiramo da nesta umjesto nas i za nase bolje sutra rade, pa ljudi jel vrijedan vas glas neke sice gledaj sta ste uradili da nas ovi ne znam kako ih vise nazvat predstavljaju?
TESKA ARTILJERIJA KOD KOMSICA. GDJE SU TI SAVJETNICI ZELJO? POGLEDAJ STO SU GA DOSLI OBRADJIVATI ZA SIROKOBRIJESKI APARTHEID. AKO IZGANJAJU OVO, GARANT CE KLADIONICKA MAFIJA SATLLERU DA PLATI DOBRU PARU!
Vidim oko Komšića su svi savjetnici osim Čede Jovanovića...
Nelson stavi im do znanja.