Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dirljivo!Jel ima neko maramicu😢😢
Imam ja. Mislim da će ti se dopasti, jer sam upravo spermu obrisao sa njom. Ne zaboravi se oblizati nakon.
@Terra_dementia To bato sto drzis u ruci!Seki svojoj u dupence zavuci!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao da mi neko kaže da ViH poslala finansjisku pomoć Qataru .... Lud, zbunjen normalan
Sad baš ništa ne razumijem ....
Allah dz.s.ih nagradio
Free Palestina, Free Kirdistan, Free Catalunya
...Free Republika Srpska, Free Herceg Bosna, Free Donbas...
Free world!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo mene podsjeca kad je nase djikane poplavila voda prije par godina a mi im iz federacije poslali bruku ciste vode za pice i hrane i bukvalno ih spasavali a oni nam za uzvrat dzamiju par dana nakon tog zapalili.
unatoč svim torturama zadrzali su ljudskost, svaka čast!!!
Dnevna doza nadprosjecnog Bosnje - Vidi kako uragan unistava Ameriku i Karibe - Neka, ovo je Allahova kazna nevjernicima za Siriju, Irak i Libiju. A onda dodju poplave kod nas, Zeljezno Polje, Maglaj, Doboj itd --- Joj buraz kakav smo mi narod, cudi me da svi nismo izginuli...
Svaka cast za drzavu kojoj svjetski lideri ne daju da postoji.