Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste,ali su te 4 godine bile prije 20 godina,ne vadi se na te gluposti
malo veci snijeg padne i mi smo u totalnom rasulu. nedaj boze da nas neki jaci zemljotres sprci nebi od nas nista ostalo.
A haman ga ti nisi skidao sa glave. I jos nesto, ako si se ti za ovo borio i izborio, treba te u zatvor poslati.
Ne mozemo mi u Iran, Hrvati se vec deklarisali da su oni iz Irana.
Želio bi zaraditi novac iz sigurnosti svoga doma? Trebaš stabilan dodatni prihod ? Imaš slabo plaćen posao ili si student/ica kome treba lova? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada (može i manje) možeš zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je kompjuter, internet, minimalno znanje rada na kompjuteru, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uveri se. Ako si zainteresovan /a pošalji mi mail: cashonnett @ gmail.com
DIJASPORA - POŠTO NIKAD NISI NOSIO ŠLJEM JER SI POBJEGAO PROBAJ SA TUTOM BOLJE ĆE TI ONA STAJAT NA TOJ USRANOJ GLAVI
nek naprave zatvor ovdje
Znamo da je teška finansijska situacija, ali zgrada bivšeg hotela Zagreb sada predstavlja pravo ruglo za naš glavni grad. Teško je naći adekvatno rješenje ovoga problema, ali treba ga riješiti bilo kako.Građevinari besposliče, gladuju i čekaju da li će pukim slučajem na nekom tenderu dobiti bilo kakav posao jer od have se ne živi...
Ne trebaju granate da se sruši Sarajevo...
Zastitna ograda opasnija od bilo cega...
Treba ovo rusiti pa graditi nesto novo. Fali na shopping centara
ma vatrogasce imamo nedo bog nikom na budzetu grada a nemrdaju guzicom smanjiti im primanja pod hitno i platiti privatnike neka rade kad gospoda nece.
Majko mila sta nam se desava!!!!
Niti onda kada je podignuta,pomenuta ograda nije bila \"zastitna\".Ako se srusila pod teretom snijega,koga bi to onda ona zastitila od tereta kojeg bi proizvelo rusenje fasade i cigli.Podizanje slicnih konstrukcija(kao uostalom i svih drugih gradjevinskih konstrukcija) mora biti PROPISANO I OPISANO odgovarajucim NORMAMA o gradjenju i pratecim \"tehnickim linijama\"za izvodjenje odgovarajucih radova i zahvata.Iza svih radova mora postojati prijava,odgovorno poduzece,kontrola radova i sankcija.Sve drugo je \"napamet\" i improvizacija.Sretno!
Dajte meni to zemljiste na raspolaganje i ja cu napraviti lijep objekat pored kojeg ce se moci proci...
HAJDE LOPOVI UZMITE ZGRADU I NAPRAVITE TO KAKO TREBA.
Sarajevo Sarajevo,Šeher Bosno VOLIM TE !!!