Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azil?! Pakistan?! Koji to rat postoji u toj kulturno zaostaloj nuklearnoj sili?!
Pobjegli od muslimanskog nacina zivota
Ja bi sve ove Kineze u Japan vratio ebbem im Koreju
Masa nasjeda na price o dobrom zivotu i krecu prema evropi . lazu ih tamo neki mesetari, vidite cime se sluze .
Ušli sa krivotvorenim dokumentima, počinili krivično djelo i traže AZIL ??? ODMAH NAZAD ERDOGANU KOD KOGA SU KRIVOTVORILI ŠENGENSKE NALJEPNICE. I još mi sa djecom vamo dolaze ! Eto vam ŠErijata u Pkaistanu pa BUJRUM UŽIVAJTE U NJEMU !
@kub. Šerijatsko pravo ne poznaje falsifikovanje, niti ga uopšte tretira. Još je to birvaktile skontao sultan Sulejman i reformisao zakonik. Otud mu i nadimak Kanuni. Ostali još uvijek koriste staro pravo, jer se ništa što je od Alaha ne smije ni barnut. Toliko o savršenstvu šerijata
dolazi princ saudijski da uspostavi kampove kod nas u islamiziranom djelu bih za ove ahbabe. bice to uredu!