Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejdo kaže da nema naroda u BiH. Od Une do Drine samo građani, niti jednog seljaka. Sejdo usnuo san, u kojem građani po čitav dan tekbiraju.
Zar nisu u BIH gradjani okle narodi oped
Medju narodima , ili medju foteljasima?
Hrvati trebaju biti politički ko ovi Slovenci i ne ko majmuni.
Trebamo se "ko fol ujediniti"..Da nas prime u EU.A kad nas prime opet ...ebati majku jedni drugima..Nema drugog riješenja..
Fala Pahore dabogda te neko dozivio
Pahor je u pravu.Jedino je problem sto nas neki od njih zele samo da nas ne privuce Rusija.Tu se mi i ne pitamo.A i da smo sami krivi ,jesmo.
Političari zarad svojih fotelja potpiruju nepovjerenje i mržnju među narodom.
O CEMU OVA BUDALA SLOVENACKA PRICA? POKUSAVAJU NAMETNUTI APARTHEID, A ON PRICA O NEKAKVOJ NESLOZI?
Povjerenja u sta djecu vam je be no
Među POLITIKOM!! Narod zaboli đon i za čim
Pa nece EU nikad primiti zemlju u kojoj tenzije rastu. Sta ce im to, jos sam to im je sad trebalo, nesto da ih razara iznutra.
Ugrozba. Od kada se prica o tome.... Nemojte vise ugrozavati. Dajte ljudima ono sto je njihovo. Uzmite sebi ono sto je Vase. To podrazumjeva i novac