Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sviju vas gledam, m a m u vam v l a š k u!
vidim zastavu iza njih :)
Gospodji Pack bih postavio jedno pitanje : Gospodjo Pack, dokle ce te ZATVARATI OCI, GLUMTITI GLUHONEME i STAVLJATI GLAVU u PJESAK kad se tice narkomana-fasiste-naciste-diktatora i najveceg politicara kriminalca u Evropi \"Milorada Dodika a i njegovu pudlicu Dragana Covica\" !? Dokle ce te vise SMATRATI ovcama za klanje Bosnjake koje vec 20 godina zive pod TEROROM I FASISTOIDNOM DIKTATUROM i agresora -barbara srbije i srba ko i Daytonskg Sporazuma !? ZAR VAS nije stid, pogledajte se SVI U EU-i u OGLEDALO !? Dosta vise ideologa velikosrbizma kojom diriguje monstrum dobrica cosic iz beograda i srbije koja KONSTANTNO ucestvuje u svim POLITICKIM atentatima i zavjerama protiv Suverene Drzave RBIH-e i Bosnjaka raznim podvalama pa i implementiranjem i finansiranjem vehabija u BIH-i ! Sramni Sporazum Daytonske LUDE KOSULJE SRBO-BARBARIJE, supendovali STE LEGALNI I JEDINI USTAV RBIH-e, zamjenili PRAVU ZASTAVU I HIMNU REPUBLIKE BIH-e, DOKLE VISE !?
Gospodja Pak tacno kaze uzrok za ne formiranje vijeca ministara. To su i politicke moci i pozicije koje se nastoje prigrabiti onako kako se to gleda vlastitim ocima u oba entiteta. Medjutim ono sto je izjavila da je Presjednik republike srpske trazio savjet sta treba da republika srpska treba da uradi na putu ka evropi je u kompletnom deskontinuitetu sta je Dodik govorio prije, za vrijeme i poslije sastanka u Italiji. Ako je to put kojim Bosne i Hercegovina treba da predje onda nam on i ne treba. Mozda se nesto desilo u medjuvremenu. Dajboze ali ne vjerujem.
Srbi djah vako, djah nako