Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ma mrs u p.materinu svoju...postavili ste pat poziciju samo da vama sluzi za vas teren za napredovanje i prepucavanje u "kongresu" ... da imate gdje putovati ubijati dnevnice...tj da imate svoj mali mexico u evropi na kojem cete vjezbati svoje diplomatice i prati novac... ...sami vi znate da ovdje nista ne moze naprijed...ljudi su instalirani sa vaše strane...sva trojica imaju od vas 3 razlicite ili slicne naredbe...sve ostalo je zaje.bavanje naroda..zbog dobrobiti ove male elite ovdje i vas tamo!
Ma ko te ene à sta je sa dijecom iz Konjevic Polja koja Presuda jebe t. sedmice Finci u stau
Kažu da je Bosna samo država za rođaka i da smo na vrhu liste po odlivu "mozaka" Kažu opet Iran pravi nuklearne bombe žvaka čisti zube al' izvaljuje plombe..!
Dok je bio HDZ-ovac bio predsjednik sve je bilo puno bolje. Al u panjevima. Ivo Miro Jović. Karikatura. Osim toga predsjednik ne vrijedi nista, on je samo tu da putuje i reklamira drzavu. Najbitnije je da zna strani jezik i da na nesto lici, a to ko je sta je i gdje se njegovi kopaju je totalno nebitno.
Jedna drzava, jedna izborna jedinica, jedan presjednik. I sve rijeseno.
Samo se kurve boje jedne izborne jedinice..!
i na kraju bi došli do one nekadašnje: "ein land, ein leader, ein volk! mislim da neće ići
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hebo ti i jedan i drugi mater,vodi ih svojoj kuci a nama nametnite jednog presjednika koji se bira iz cijele BiH.
to ce vama dodik da "nametne". biracete jednog predsednika vase suverene i nezavisne dzamahirije zvane 24%
sada vlada nepravda prema Muslimanima ali polahko tursko kopile,ubrzo ce se promjeniti svjetski poredak pa ces ti primiti dedovu vjeru ili ces kupiti prnje i bjezati za sumadiju isto onako kako si protjerao narod iz šumske.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
J..o te Dervo i jakov u po packa! Stara krdže, došla si ovdje glumit pamet. Djeca u Konjević polju mjesecima nemaju pravo na školovanje, a ona zapela da romi budu predsjednici. Kao eto romima će svanuti kada budu imali 2 promila šanse da u sljedečih milion godina imaju člana predsjedništva.
Doris pack obmanjujes narod,naravno da ide naprjed korupcija i kriminal
kako ne ide? Ide gospodjo draga...obmana ovog ultra glupog naroda je jos uvijek na djelu......
Nama treba za predsjednika neki stranac, ni Bosnjak, ni Srbin, ni Hrvat, ni ostali. Nego neko iz Novog Zelenda npr. I sve rijeseno.
nooo shiiiit ?!?
Kada narod bude vrsio pritisak na politiku kao sto je na nigometni savez i kada drzavom pocnu da se bave kompetetni i strucni bice pomaka ali ovako sa ovim dosadasnjim lopovima slabo. Puna je drzava Muniba Usanovica!!!!
doris go home.
Odlicno divno si ti to zakljucila. Ajd sada za tu platu sto je primas smisli neko konstruktivno rjesenje. Lako je filozofirati!
A gdje su ti padezi? ;)
Odlicno i Divno si to zakljucila su dvije recenice. Dakle tu je u najboljem slucaju trebala tocka. "sto je primas" zasto bi se to odvajalo zarezima? Da li "sto je primas" poblize opisuje placu u Sandzaku? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)