Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_U Zavodu za javno zdravstvo TK su nam rekli kako nisu dobili obavještenje o smrti pacijentice zaražene virusom ptičije gripe." Žena je umrla u petak, a Zavod za javno zdravstvo pojma nema?! Nisu obavješteni, a radi se o zaraznoj bolesti? Zbog toga ne mogu uzeti zdravo za gotovo da se uopće radi o ptićijoj gripi o kojoj svi šute.
IDI RADI STA, HEBO VAS KOMENTARI I PORTAL, NECE SE SJEDENJEM I KOMENTARISANJEM I CEKANJEM VIJESTI NISTA PROMIJENIT..
Arbeit macht frei :-P
Ajde čekam one delegate da počnu pisat: počelo je, počelo....
I što je najžalosnije, što je ovo članak koji bio iole trebao da zaintrigira raju da se zaprepasti što nakon 5 dana saznajemo to ... al jok ba, poduhvat je na ovom okrenuti na nacionalizam, što se mučiti uopće ://
Cekaj ima vremena dok se sakupe, ne moze na klixu nista proci bez svadje.
@Sejo! koga ćemo rušiti, nisu se još u stanju bili formirati xD
pičija gripa
Imam dobrih maski,kupis dvije dobijes 2.nema sanse da umres od gripe
ništa dobro čuti... :-(
na Tuzli?
Hoće li nas išta negativno zaobići....