Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
24.05.2018....vlada odobrila hitnu nabavku citostatika....godinu dana poslije...isto...Teško bolesnima, i njihovim porodicama koje su spremne da sve urade ali su im ruke svezane. Inače jedno vrijeme kad nije bilo citostatika, mogli su se nabaviti u apoteci Dina...čiji je vlasnik Sebijin poslušnik...pozivam Žurnal da malo pročačka, neće trebati puno!!
@oko_paša84 Gade glupi, jebala ti Sebija mater.Sebija ne nabavlja citostatike NEGO FZZO tj. Vlatka Martinovic.To je godinama radila Novka Agic i Zilha Ademaj, pokrale sve sta su mogle.
@oko_paša84 https://www.youtube.com/watch?v=A8m8yOOIdNs
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ebo ljude sto nemaju lijekova, bitno je da se ponisti tender jer se nisu ogradili dovoljno, pa zar morate na ogradjivanje misliti kad su zivotu u pitanju, daboda vam za lijeka trebalo a isto cekali tendere !
ebo lijekove sad ce Turabi sa proljecem.
Ebess citostatike, al zato ima milioni KM za naknade parlamentarcima: telefon, komisije, odvojeni zivot.. sta sve nece Izmisliti, cuj odvojeni zivot a Bosna fildzan drzava ‘pregazis’ je za dan uzduz i poprijeko...
El-Bake nije zabrinut...
ne vdim da je ministar ponudio ostavku!
Novka Agic najpoznatija SDP direktorica koja nikad nista nije radila, osim sto se dobro obogatila.Zasto nju niko ne proziva???Ko je stiti???Svi pacijenti trebaju za lijekove da se obrate ZZOFiH, tamo je rjesenje!!!
@ezek ti baba dojio pa tako pametan ispao majci svojoj.
@DzingisKan9 vidi otpadu, nije lijepo to što psuješ, to je lična karta vas kojima je Sebija poput božanstva! Zbog Sebije i Bakira, izdali ste vjeru, porodicu, sebe i ljude oko sebe. Čitaj, edukuj se, smrt nam je svima za vratom, ta nećeš valjda da kad te budu spuštali kažu..bio je dobar al poglup. @DzingisKan9 http://zurnal.info/novost/20423/donacije-klinickom-centru-sebija-izetbegovic-preusmjerila-u-apoteku-svoje-prijateljice
mormao da štedimo i na lijekovima
idiotizam u ovoj drzavi tesko nama
Novka Agic najbogatija zena na Balkanu.Klepala lovu od tendera i nabavki u FZZO.Od citostatika.Samo ona je SDP pa nju ne napadaju.
Zatvorit pola apoteka i smanjit ce se cijene lijekova....
je bo Vam tenderi svu fa...
Tender se poništava po nalogu Ureda za razmatranje žalbi. Dakle, ako je žalba opravdana, znak je da tenderska procedura nije provedena po Zakonu o javnim nabavkama. Tendersku proceduru je vodila komisija sastavljena od ljudi koji ili ne znaju ili su putem procedure pokušali steći imovinsku korist. Da li će neko odgovarati za poništenje tendera, bilo iz ovog ili onog razloga?
vise nisu bitni zivoti ljudi,bitno je da se uzme i ovo malo zivota u nama. sramite se!!!