Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je teslicanin i bosnjak. Ima tamo puno povratnika. Ustvari teslic je trebao da padne niju mu bilo spasa a za njim vjerovatno i doboj al hebo politiku. Rat je prosao i sad je bitno spasavati ljudske zivote nebitno koje su vjeroispovijesti. Taman i ako je doticni srbin ratni zlocinac, ako ga u SA izlijece covjek ce se promijeniti. Klin se klinom uvijek ne izbija. Al za neke je svaki srbin zlocinac. Nije.
Malo si previše naivan ako misliš da bi se ratni zločinac promijenio preko noći. Za takva zlodjela mogu biti odgovorni samo apsolutno ZLI ljudi. Ne može neko dobrodušan počinit ratni zločin, nema te sile koja ga na to može natjerat.
Trebala je ovakva tragedija pa da vidimo kako smo jedni drugima najpreci. Pokazali smo da je biti dobar i plemenit covjek najvece bogastvo u zivotu.
A znači kad je u bolnicu onda Sarajevo nije Teheran.....................
Samo se pitam zasto Klixu treba takav trol.
Nek ti nisi trol................