Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja glasam protiv osobe koja trenutno obnaša funkciju Načelnik općine Centar jer: 1. Loše radi svoj posao 2. Podilazi Bakiru i Sebiji I. pri tom ne vodeći računa o ostalim građanima stanovnicima općine, 3. Petokolonaš, KOS- ovac, izdajica...
Odvratnom KOS-ovcu Ajnadžiću je mjesto pod šatorom. Kako mu se bliži kraj mandata na svaki mogući način hoće da ojadi budžet i građane Općine Centar. I ovdje je dobar i ugađen sa najmanje 10%.
@Antiboot JEDINO STO SI OVDJE TACNO REKAO JE DA MU SE BLIZI KRAJ PRVOG MANDATA NAKON KOJEG DOLAZI DRUGI I SVAKI NAREDNI KOJI CE DA OSVOJI JER JE PUNO VISE OSOBA KOJIMA JE POMOGAO NEGO STO JE VAS PLJUVACA DENISA CHALENGERA,ZVONKE BOSNJAKA,NIHADA,TEJE I SLICNIH TRUHLOVINA
Jedva čekam normalnim putem ići do prelijepog Skakavca
Korak po korak, biće i put abd
Bravo, dokazali ste da priča nije uzalud
Početak rekonstrukcije puta za koji su pisali lezilebovići da je šuplja priča, lijep pozdrav vam
Laksi i sigurniji dolazak do ove jedinstvene prirodne atrakcije ce obradovati sve posjetioce,bas fino se pocinje i sa ovim projektom.
Skakavac je nezaobilazna destinacija koju vrijedi posjetiti i nadam se da ce se nakon rekonstrukcije puta i broj turista povecati.
Put prema vodopadu je dosta ostecen,drago mi je da se pocinje sa rekonstrukcijom i da ce se kvalitetno rijesiti.
Skakavac postaje sve popularnije mjesto za odmor,super da ce prilazni put biti konacno uredjen i da cemo brze doci do vodopada.
Odlicno da ce se gradjanima i turistima osigurati bolji prilaz do izletista i vrlo vazno da ce i kliziste biti sanirano.
Odlican projekat!
Put prema Skakavcu je horor. Jedva cekam kraj radova i da se dobije napokon lijep prilaz Skakavcu.
Mjesto Skakavca sa vodopadom,zuborom,cvrkutom ptica je mjesto koje bi svi trebali da posjete barem jednom sedmicno i napune baterije za dalje.Novi asfalt,sanacija ceste,sanacija klizista sve to ide u prilog za bolji ambijent.
Sramota je da jednoj takvoj atraktivnoj turistickoj destinaciji, odraz bude takav put gdje nije omogucen normalan prolaz, drago mi je sto se neko konacno sjetio da rijesi i taj problem 😀
Odlicno sve pohvale, Skakavac je pravi potencijal za razvoj turizma. Veliki projekti se nizu.
Svakako da se saobracajna infrastruktura treba urediti na citavom podrucju grada. Bravo za ovaj pocetak rekonstrukcije.