Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebijaaa, Sebijaaa, šta to RADIŠ !!!
@ponta60 ;) Cmokni ti Sebiju u dupe. Ako ikada budes dostojan toga. Mada, čisto sumnjam (ili da renem sumLJam, da bi me ti razuMJEo :)
Izgleda da će vodeći fakultet u BiH biti medicina u Tuzli, UKC je odavno to postao...
Kakva suplja prica. Najjače od svega tobožnjim smanjenjem plate prepast nastavnike. Ne kontam kako ces im smanjit plate kad za to ionako nisu bili placeni. Vrh nebulozu u reziji Skrijelj
Ministrica plese kako Sebi Ja svira, dakle, Ministricu treba udaljiti. Inace, Sebi Ja vrsi pritisak na dekane i dekanese da se smijeni Rektor. Dekanesi jednog od fakulteta je indirektno uputila prijetnje da joj kcerka nece zavrsiti Medicinu. Sebi Ja namazana, oni koji su pod njenim krovom odrzali nastavu, a oni kojima diriguje na daljinski nisu. Eh kad bismo svi bili glupi..eh
Bogunicka gospodja.Skrijelj sociopata i sluga Konakovica.Treba ga procesuirati za loppvluke sa Almirom Dzuvo.Krimos je Skrijelj.Radi za nekoga na unistavanju UNSA
Ovaj je ko pijavica. Inspekcija mu poništi sve što mulja sa Konakovicem, a on i dalje svoje gura.
Zaobadao se Škrijelj , zna da će tražiti njegovu smjenu jer je on najodgovorniji. Prebacuje lupticu na druge, a on koči sve procese u obrazovanju. Bruka
Okupaj se pođahkad Rifate. Smrdiš brate, evo 10km se čuješ. Smrdiš kao i laži koje prosipaš!
Neka Škrijelj podnese izvještaj o svom radu. JASNO JE da nije uradio ništa. On je čovjek bez skrupula i morala. Neki dan jedno, a sad drugo. FUJ Ministrici Bogunić svaka čast kada nije pristala na nezakonit rad.
Nema Skrijelj o cemu podnijeti izvjestaj osim o zlu i haramu.Gad.Zlo sa zakrvavljenim ocima.Jad i gad.Sluga Konakovica
Dokle više Škrijelju? NEĆE TE NIKO! Osim Dine, tvog druga. DOZLOGRDIO SI I NAGRDIO UNSA KAO NIKO NIKADA PRIJE!!! MRŠ NA PEŠTER PA TAMO HARLAUČI KAO BIK NA KORIDI! NISU TI OVO ČEVLJANOVIĆI PA DA SE BODEŠ I PUŠEŠ.
Hudi Škrijelju šta uradi od obrazovanja. Stalno neke afere prezentiraš. Ti trebaš da podneseš ostvaku. Podrška ministrici Bogunić.
Koprca se Škrijelj i uporno prebaciju ostavku na ministricu Bogunić koja je časna i čestita žena. ON treba podnijeti ostavaku i treba tražiti njegovu odgovornost u svemu.
Ma kakve su ovo nebuloze oko odgovornosti ministrice Bogunić? Jedini krivac i odgovorna osoba za sve je ŠKRIJELJ. On zato i prima platu! A OVO ŠTO VIDIMO KAZUJE DA VISOKU PLATU I FUNKCIJU KOJU OBNAŠA NIJE ZASLUZIO.
Rektor nije integrisao univerzitet proslegodine a sad palamudi.Sve zene dekana pozaposljavao osim dekana stomatologije koji ima frajera.
Skrijelj nije dobre glave.Uzasan lik.Znam mu bivsu zenu.Sta je jada vidjela sa tim lazovom sami Bog zna.Mnogo pokvaren.Vazda u semi sa nekom kuravom.